AZALEA HOTEL **** NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • AZALEA HOTEL **** NV
Private companiesPrimary Metal Industries • AZALEA HOTEL **** NV

Contactgegevens AZALEA HOTEL **** NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AZALEA HOTEL **** NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AZALEA HOTEL **** NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Wulfhagestraat 43,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 14 78 050 33 14 78

Fax (fax): 050 33 97 00 050 33 97 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AZALEA HOTEL **** NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AZALEA HOTEL **** NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AZALEA HOTEL **** NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AZALEA HOTEL **** NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AZALEA HOTEL **** NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AZALEA HOTEL **** NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AZALEA HOTEL **** NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AZALEA HOTEL **** NV
Products information AZALEA HOTEL **** NV

BTW identificatienummer (tax): BE07924682617
Ondernemingsnummer: 7007049560
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 365,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AZALEA HOTEL **** NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AZALEA HOTEL **** NV
(Get full report from official database of BE for AZALEA HOTEL **** NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AZALEA HOTEL **** NV
Addition kinds of activities for AZALEA HOTEL **** NV

24310401. Markten, hout | Awnings, wood
35339900. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
36210107. Motorbehuizingen | Motor housings
38419900. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
39490206. Haken, vissen | Hooks, fishing
42219901. Katoenpompen en magazijnen | Cotton compresses and warehouses
63710201. Unie trustfondsen | Union trust funds
79299908. Zingende telegram service | Singing telegram service

Werken bij AZALEA HOTEL **** NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AZALEA HOTEL **** NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AZALEA HOTEL **** NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AZALEA HOTEL **** NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockiste M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

Zoek naar antwoorden van AZALEA HOTEL **** NV in sociale netwerken
Look for responds of AZALEA HOTEL **** NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AZALEA HOTEL **** NV. Laat een reactie achter voor AZALEA HOTEL **** NV. AZALEA HOTEL **** NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AZALEA HOTEL **** NV. Leave a respond for AZALEA HOTEL **** NV. AZALEA HOTEL **** NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AZALEA HOTEL **** NV op de google maps. Adres en contacten AZALEA HOTEL **** NV
Location of AZALEA HOTEL **** NV on the google maps. Address and contacts of AZALEA HOTEL **** NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AZALEA HOTEL **** NV AZALEA HOTEL **** NV: HUIS ROSANE | Catering Consultants V & V | Proverbes (Les) | Vicente F Aguilar | Target Carpets N.V.

Other related companies as AZALEA HOTEL **** NV: HUIS ROSANE | Catering Consultants V & V | Proverbes (Les) | Vicente F Aguilar | Target Carpets N.V.

AZALEA HOTEL **** NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is AZALEA HOTEL **** NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07924682617. Het bedrijf AZALEA HOTEL **** NV bevindt zich op het adres: Wulfhagestraat 43,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 365,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AZALEA HOTEL **** NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AZALEA HOTEL **** NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AZALEA HOTEL **** NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AZALEA HOTEL **** NV, openstaande posities, locatie van AZALEA HOTEL **** NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AZALEA HOTEL **** NV is a company, that was registered 2014 in Brugge region, Belgium. Full name of company is AZALEA HOTEL **** NV, company assigned to the tax number BE07924682617. The company AZALEA HOTEL **** NV is located at the address: Wulfhagestraat 43,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 365,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AZALEA HOTEL **** NV were not found.
The main activity of AZALEA HOTEL **** NV is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AZALEA HOTEL **** NV is not available. You also can look at reviews of AZALEA HOTEL **** NV, open positions, location of AZALEA HOTEL **** NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AZALEA HOTEL **** NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AZALEA HOTEL **** NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AZALEA HOTEL **** NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AZALEA HOTEL **** NV, employees, financial statistics.