A.A.A.A.B.C. SA

Contactgegevens A.A.A.A.B.C. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.A.A.B.C. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.A.A.B.C. SA

Regio (region): Manhay (Harre), België

Adres (address): Chemin du Stade 3,6960, België

Telefoon (phone): 086 43 00 04 086 43 00 04

Fax (fax): 086 43 46 30 086 43 46 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.A.A.B.C. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.A.A.B.C. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.A.A.B.C. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.A.A.B.C. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.A.A.B.C. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.A.A.B.C. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.A.A.B.C. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.A.A.B.C. SA
Products information A.A.A.A.B.C. SA

BTW identificatienummer (tax): BE04081939697
Ondernemingsnummer: 9475952148
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.A.A.A.B.C. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.A.A.B.C. SA
(Get full report from official database of BE for A.A.A.A.B.C. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.A.A.B.C. SA
Addition kinds of activities for A.A.A.A.B.C. SA

721201. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents
02510000. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
38210304. Hotplates, laboratorium | Hotplates, laboratory
42210101. Bonen lift | Bean elevator
50949902. Juweliers bevindingen | Jewelers' findings
79930403. Gokautomaat | Slot machine

Werken bij A.A.A.A.B.C. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.A.A.B.C. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.A.A.B.C. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.A.A.B.C. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • studentenjob afwasser (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: hellemans sven

    Type: Studentenjob

    afwasser in brasserie op maandag- dinsdag - en /of woensdag avond

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

    Type: Vaste Job

    Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Reclame bedeler in Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Bedeler gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EDELARE/OUDENAARDE (EDELARE)

    Regio: EDELARE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

Zoek naar antwoorden van A.A.A.A.B.C. SA in sociale netwerken
Look for responds of A.A.A.A.B.C. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.A.A.B.C. SA. Laat een reactie achter voor A.A.A.A.B.C. SA. A.A.A.A.B.C. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.A.A.B.C. SA. Leave a respond for A.A.A.A.B.C. SA. A.A.A.A.B.C. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.A.A.B.C. SA op de google maps. Adres en contacten A.A.A.A.B.C. SA
Location of A.A.A.A.B.C. SA on the google maps. Address and contacts of A.A.A.A.B.C. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.A.A.B.C. SA A.A.A.A.B.C. SA: CANON/MICHIELS | Climaco Belgium SA | D'HAENENS VERLICHTING BVBA | Dematra B.V.B.A. | Europart Distribution Limited

Other related companies as A.A.A.A.B.C. SA: CANON/MICHIELS | Climaco Belgium SA | D'HAENENS VERLICHTING BVBA | Dematra B.V.B.A. | Europart Distribution Limited

A.A.A.A.B.C. SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Manhay (Harre), België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.A.A.B.C. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04081939697. Het bedrijf A.A.A.A.B.C. SA bevindt zich op het adres: Chemin du Stade 3,6960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 402,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.A.A.A.B.C. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A.A.A.B.C. SA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.A.A.B.C. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.A.A.B.C. SA, openstaande posities, locatie van A.A.A.A.B.C. SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.A.A.B.C. SA is a company, that was registered 1991 in Manhay (Harre) region, Belgium. Full name of company is A.A.A.A.B.C. SA, company assigned to the tax number BE04081939697. The company A.A.A.A.B.C. SA is located at the address: Chemin du Stade 3,6960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 402,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.A.A.A.B.C. SA were not found.
The main activity of A.A.A.A.B.C. SA is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.A.A.B.C. SA is not available. You also can look at reviews of A.A.A.A.B.C. SA, open positions, location of A.A.A.A.B.C. SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.A.A.B.C. SA, Manhay (Harre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.A.A.B.C. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.A.A.B.C. SA, Manhay (Harre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.A.A.B.C. SA, employees, financial statistics.