'T HOF TE PUTTENS

Contactgegevens 'T HOF TE PUTTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T HOF TE PUTTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T HOF TE PUTTENS

Regio (region): Lede, België

Adres (address): Wichelsestraat 22,9340, België

Telefoon (phone): 053 80 51 30 053 80 51 30

Fax (fax): 053 81 01 75 053 81 01 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T HOF TE PUTTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T HOF TE PUTTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T HOF TE PUTTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T HOF TE PUTTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T HOF TE PUTTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T HOF TE PUTTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T HOF TE PUTTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T HOF TE PUTTENS
Products information 'T HOF TE PUTTENS

BTW identificatienummer (tax): BE04290130615
Ondernemingsnummer: 9268859863
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 779,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in 'T HOF TE PUTTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T HOF TE PUTTENS
(Get full report from official database of BE for 'T HOF TE PUTTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T HOF TE PUTTENS
Addition kinds of activities for 'T HOF TE PUTTENS

3299. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
207499. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
20330201. Jam, inclusief imitatie: verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, including imitation: packaged in cans, jars, etc.
23950402. Tucking: voor de handel | Tucking: for the trade
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
35230107. Gradering, schoonmaak, sorteermachines, fruit, graan, groente | Grading, cleaning, sorting machines, fruit, grain, vegetable
35680100. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
56610000. Schoenenwinkels | Shoe stores
73891703. Log en timmerman | Log and lumber broker

Werken bij 'T HOF TE PUTTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T HOF TE PUTTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T HOF TE PUTTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T HOF TE PUTTENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van 'T HOF TE PUTTENS in sociale netwerken
Look for responds of 'T HOF TE PUTTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T HOF TE PUTTENS. Laat een reactie achter voor 'T HOF TE PUTTENS. 'T HOF TE PUTTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T HOF TE PUTTENS. Leave a respond for 'T HOF TE PUTTENS. 'T HOF TE PUTTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T HOF TE PUTTENS op de google maps. Adres en contacten 'T HOF TE PUTTENS
Location of 'T HOF TE PUTTENS on the google maps. Address and contacts of 'T HOF TE PUTTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T HOF TE PUTTENS 'T HOF TE PUTTENS: LDS-Audio BVBA | Aelbrecht Electro BVBA | Couderé BVBA | DI-JET | Image sprl

Other related companies as 'T HOF TE PUTTENS: LDS-Audio BVBA | Aelbrecht Electro BVBA | Couderé BVBA | DI-JET | Image sprl

'T HOF TE PUTTENS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Lede, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T HOF TE PUTTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04290130615. Het bedrijf 'T HOF TE PUTTENS bevindt zich op het adres: Wichelsestraat 22,9340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 779,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in 'T HOF TE PUTTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T HOF TE PUTTENS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T HOF TE PUTTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T HOF TE PUTTENS, openstaande posities, locatie van 'T HOF TE PUTTENS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

'T HOF TE PUTTENS is a company, that was registered 1995 in Lede region, Belgium. Full name of company is 'T HOF TE PUTTENS, company assigned to the tax number BE04290130615. The company 'T HOF TE PUTTENS is located at the address: Wichelsestraat 22,9340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 779,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in 'T HOF TE PUTTENS were not found.
The main activity of 'T HOF TE PUTTENS is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T HOF TE PUTTENS is not available. You also can look at reviews of 'T HOF TE PUTTENS, open positions, location of 'T HOF TE PUTTENS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T HOF TE PUTTENS, Lede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T HOF TE PUTTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T HOF TE PUTTENS, Lede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T HOF TE PUTTENS, employees, financial statistics.