't Gravenhof (Hostellerie)

Contactgegevens 't Gravenhof (Hostellerie): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Gravenhof (Hostellerie): address, phone, fax, email, website, opening hours

't Gravenhof (Hostellerie)

Regio (region): Torhout, België

Adres (address): Oostendestraat 343,8820, België

Telefoon (phone): 050 21 23 14 050 21 23 14

Fax (fax): 050 21 69 36 050 21 69 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Gravenhof (Hostellerie): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Gravenhof (Hostellerie)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Gravenhof (Hostellerie)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Gravenhof (Hostellerie), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Gravenhof (Hostellerie). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Gravenhof (Hostellerie), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Gravenhof (Hostellerie). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Gravenhof (Hostellerie)
Products information 't Gravenhof (Hostellerie)

BTW identificatienummer (tax): BE07889251708
Ondernemingsnummer: 4905090332
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in 't Gravenhof (Hostellerie) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Gravenhof (Hostellerie)
(Get full report from official database of BE for 't Gravenhof (Hostellerie))

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Gravenhof (Hostellerie)
Addition kinds of activities for 't Gravenhof (Hostellerie)

2053. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
072499. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
515400. Vee | Livestock
26750403. Eierschalen vulstoffen en flats, doodgesneden: aangekochte materialen | Egg case fillers and flats, die-cut: purchased materials
28420208. Schoenpoets of reiniger | Shoe polish or cleaner
38220503. Sequencing controles voor elektrische warmte | Sequencing controls for electric heat
51379901. Coördinaten sets: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Coordinate sets: women's, children's, and infants'

Werken bij 't Gravenhof (Hostellerie): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Gravenhof (Hostellerie): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Gravenhof (Hostellerie). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Gravenhof (Hostellerie). Looking for open vacancies in other companies

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • vrachtwagentechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Vrachtwagentechnieker zal je: mechanische en elektrische werken uitvoeren aan vrachtwagens op termijn depannages uitvoeren herstellingen controleren diagnoses stellen

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van 't Gravenhof (Hostellerie) in sociale netwerken
Look for responds of 't Gravenhof (Hostellerie) in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Gravenhof (Hostellerie). Laat een reactie achter voor 't Gravenhof (Hostellerie). 't Gravenhof (Hostellerie) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Gravenhof (Hostellerie). Leave a respond for 't Gravenhof (Hostellerie). 't Gravenhof (Hostellerie) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Gravenhof (Hostellerie) op de google maps. Adres en contacten 't Gravenhof (Hostellerie)
Location of 't Gravenhof (Hostellerie) on the google maps. Address and contacts of 't Gravenhof (Hostellerie)

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Gravenhof (Hostellerie) 't Gravenhof (Hostellerie): BOUWWERKEN PEETERMANS | BMC BVBA | A D Prepress Service | Punta Linea nv | REDINTER

Other related companies as 't Gravenhof (Hostellerie): BOUWWERKEN PEETERMANS | BMC BVBA | A D Prepress Service | Punta Linea nv | REDINTER

't Gravenhof (Hostellerie) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Torhout, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Gravenhof (Hostellerie), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07889251708. Het bedrijf 't Gravenhof (Hostellerie) bevindt zich op het adres: Oostendestraat 343,8820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in 't Gravenhof (Hostellerie) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 't Gravenhof (Hostellerie) is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Gravenhof (Hostellerie) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Gravenhof (Hostellerie), openstaande posities, locatie van 't Gravenhof (Hostellerie) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

't Gravenhof (Hostellerie) is a company, that was registered 2003 in Torhout region, Belgium. Full name of company is 't Gravenhof (Hostellerie), company assigned to the tax number BE07889251708. The company 't Gravenhof (Hostellerie) is located at the address: Oostendestraat 343,8820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in 't Gravenhof (Hostellerie) were not found.
The main activity of 't Gravenhof (Hostellerie) is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Gravenhof (Hostellerie) is not available. You also can look at reviews of 't Gravenhof (Hostellerie), open positions, location of 't Gravenhof (Hostellerie) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Gravenhof (Hostellerie), Torhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Gravenhof (Hostellerie), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Gravenhof (Hostellerie), Torhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Gravenhof (Hostellerie), employees, financial statistics.