BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA

Contactgegevens BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA

Regio (region): Menen, België

Adres (address): Wahisstraat 212,8930, België

Telefoon (phone): 056 51 45 70 056 51 45 70

Fax (fax): 056 51 82 67 056 51 82 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA
Products information BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09729736328
Ondernemingsnummer: 7348724365
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA
(Get full report from official database of BE for BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA
Addition kinds of activities for BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA

14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
17999901. Antenne installatie | Antenna installation
20850200. Cordials en voorgemengde alcoholische cocktails | Cordials and premixed alcoholic cocktails
22110607. Zitbedekking, auto: katoen | Seat cover cloth, automobile: cotton
38250227. Shunts, elektrisch | Shunts, electrical
49719902. Waterdistributie- of toevoersystemen voor irrigatie | Water distribution or supply systems for irrigation

Werken bij BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

  • Lasser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser: Zal je PE-buizen lassen met een spiegellastoestel Assemblage en bevestiging van structuurelementen volgens de plannen en richtlijnen Assemblagebewerkingen en de nodige materialen bepalen op basis van instructies technische dossiers ..... Afmetingen vormen lasnaden .... controleren en de nodige bijwerkingen afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning.

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

  • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA. Laat een reactie achter voor BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA. BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA. Leave a respond for BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA. BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA op de google maps. Adres en contacten BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA
Location of BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA on the google maps. Address and contacts of BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA: Eres-Scherpereel NV | A.V.O. CAR SA | Mediaventures BVBA | D'Ouwe Kaars (Salons) | Silhouette Benelux B.V.B.A.

Other related companies as BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA: Eres-Scherpereel NV | A.V.O. CAR SA | Mediaventures BVBA | D'Ouwe Kaars (Salons) | Silhouette Benelux B.V.B.A.

BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Menen, België. De volledige naam van het bedrijf is BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09729736328. Het bedrijf BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA bevindt zich op het adres: Wahisstraat 212,8930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA, openstaande posities, locatie van BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA is a company, that was registered 1992 in Menen region, Belgium. Full name of company is BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA, company assigned to the tax number BE09729736328. The company BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA is located at the address: Wahisstraat 212,8930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA were not found.
The main activity of BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA is not available. You also can look at reviews of BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA, open positions, location of BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA, Menen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA, Menen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENELUX CLAIMS INSTITUTE BVBA, employees, financial statistics.