ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA

Contactgegevens ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA

Regio (region): Antwerpen (Borgerhout), België

Adres (address): Hof ter Lo 8 Bus 2,2140, België

Telefoon (phone): +32 (71) 172-74-81 +32 (71) 172-74-81

Fax (fax): +32 (50) 487-63-53 +32 (50) 487-63-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA
Products information ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04260467529
Ondernemingsnummer: 3741638183
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA
(Get full report from official database of BE for ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA
Addition kinds of activities for ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA

329904. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
27549917. Aandeel certificaten: gravure printing | Stock certificates: gravure printing
28360102. plasma | Plasmas
37950000. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
50939905. Olie, afval | Oil, waste
54319900. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
60359902. Federale spaarbanken | Federal savings banks

Werken bij ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Dilsen zijn we op zoek naar een dakwerker

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deurne/Merksem (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Deurne.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA. Laat een reactie achter voor ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA. ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA. Leave a respond for ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA. ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA op de google maps. Adres en contacten ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA
Location of ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA on the google maps. Address and contacts of ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA: Autohandel Thues BVBA | Glaserei Schulzen SPRLU | V.G.M. | Nys Fleurs | Michel Rocher

Other related companies as ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA: Autohandel Thues BVBA | Glaserei Schulzen SPRLU | V.G.M. | Nys Fleurs | Michel Rocher

ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Borgerhout), België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04260467529. Het bedrijf ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA bevindt zich op het adres: Hof ter Lo 8 Bus 2,2140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA, openstaande posities, locatie van ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA is a company, that was registered 2009 in Antwerpen (Borgerhout) region, Belgium. Full name of company is ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA, company assigned to the tax number BE04260467529. The company ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA is located at the address: Hof ter Lo 8 Bus 2,2140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA were not found.
The main activity of ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA is not available. You also can look at reviews of ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA, open positions, location of ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA, Antwerpen (Borgerhout): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA, Antwerpen (Borgerhout): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERPS INCASSO KANTOOR BVBA, employees, financial statistics.