CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL
Private companiesEducational Services • CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL

Contactgegevens CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Ernest Allardstraat 32,1000, België

Telefoon (phone): 02 513 48 31 02 513 48 31

Fax (fax): 02 502 06 86 02 502 06 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL
Products information CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE06907897949
Ondernemingsnummer: 6546173095
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 366,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL
(Get full report from official database of BE for CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL
Addition kinds of activities for CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL

2097. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
28510000. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
32720315. Spaanse vloertegel, beton | Spanish floor tile, concrete
33510104. Vellen, koper en koperlegering | Sheets, copper and copper alloy
50840806. Stackers, industriële | Stackers, industrial
63119907. Levensverzekeringsfondsen, spaarbank | Life insurance funds, savings bank
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec

Werken bij CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Keukenadviseur (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: STEVENS MEUBEL

    Type: Vaste Job

    Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

  • KOK St Denijs Westrem (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio St Denijs Westrem

  • CHAUFFEUR CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

Zoek naar antwoorden van CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL in sociale netwerken
Look for responds of CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL. Laat een reactie achter voor CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL. CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL. Leave a respond for CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL. CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL op de google maps. Adres en contacten CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL
Location of CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL on the google maps. Address and contacts of CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL: Plastics TMP SA | Huis Maria NV | Bogarden BVBA | Hospithera sa | SESAME NETWORK

Other related companies as CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL: Plastics TMP SA | Huis Maria NV | Bogarden BVBA | Hospithera sa | SESAME NETWORK

CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06907897949. Het bedrijf CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL bevindt zich op het adres: Ernest Allardstraat 32,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 366,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL, openstaande posities, locatie van CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL is a company, that was registered 1988 in Brussel region, Belgium. Full name of company is CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL, company assigned to the tax number BE06907897949. The company CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL is located at the address: Ernest Allardstraat 32,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 366,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL were not found.
The main activity of CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL is not available. You also can look at reviews of CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL, open positions, location of CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAMBRE ROYALE DES ANTIQUAIRES DE BELGIQUE ASBL, employees, financial statistics.