Defour Matrassencenter

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Defour Matrassencenter
Private companiesHealth Services • Defour Matrassencenter

Contactgegevens Defour Matrassencenter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Defour Matrassencenter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Defour Matrassencenter

Regio (region): Pittem, België

Adres (address): Muizelaarstraat 23,8740, België

Telefoon (phone): 051 46 64 55 051 46 64 55

Fax (fax): 051 46 79 23 051 46 79 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Defour Matrassencenter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Defour Matrassencenter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Defour Matrassencenter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Defour Matrassencenter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Defour Matrassencenter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Defour Matrassencenter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Defour Matrassencenter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Defour Matrassencenter
Products information Defour Matrassencenter

BTW identificatienummer (tax): BE08512725830
Ondernemingsnummer: 1079101562
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 673,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Defour Matrassencenter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Defour Matrassencenter
(Get full report from official database of BE for Defour Matrassencenter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Defour Matrassencenter
Addition kinds of activities for Defour Matrassencenter

075201. Dierenteelt | Animal breeding services
736301. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
36340103. Kookschotels, elektrisch | Chafing dishes, electric
38290314. Transits, landmeter's ' | Transits, surveyors'
48419902. Gesloten circuit televisie diensten | Closed circuit television services
50519904. ingots | Ingots
50949904. Pearls | Pearls
52110104. Plankenproducten en timmerhout | Planing mill products and lumber
59620100. Voeding automaten | Food vending machines
73720000. Voorverpakte software | Prepackaged software

Werken bij Defour Matrassencenter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Defour Matrassencenter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Defour Matrassencenter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Defour Matrassencenter. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Leuven en omgeving

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

  • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: BATMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

Zoek naar antwoorden van Defour Matrassencenter in sociale netwerken
Look for responds of Defour Matrassencenter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Defour Matrassencenter. Laat een reactie achter voor Defour Matrassencenter. Defour Matrassencenter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Defour Matrassencenter. Leave a respond for Defour Matrassencenter. Defour Matrassencenter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Defour Matrassencenter op de google maps. Adres en contacten Defour Matrassencenter
Location of Defour Matrassencenter on the google maps. Address and contacts of Defour Matrassencenter

Andere gerelateerde bedrijven als come Defour Matrassencenter Defour Matrassencenter: Lambert Pascal | SYSTEME D. SPRL | Caramba | DE STEMVORK WERBROUCK BVBA | Textile Design Team Lapere N.V.

Other related companies as Defour Matrassencenter: Lambert Pascal | SYSTEME D. SPRL | Caramba | DE STEMVORK WERBROUCK BVBA | Textile Design Team Lapere N.V.

Defour Matrassencenter is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Pittem, België. De volledige naam van het bedrijf is Defour Matrassencenter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08512725830. Het bedrijf Defour Matrassencenter bevindt zich op het adres: Muizelaarstraat 23,8740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 673,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Defour Matrassencenter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Defour Matrassencenter is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Defour Matrassencenter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Defour Matrassencenter, openstaande posities, locatie van Defour Matrassencenter op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Defour Matrassencenter is a company, that was registered 2017 in Pittem region, Belgium. Full name of company is Defour Matrassencenter, company assigned to the tax number BE08512725830. The company Defour Matrassencenter is located at the address: Muizelaarstraat 23,8740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 673,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Defour Matrassencenter were not found.
The main activity of Defour Matrassencenter is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Defour Matrassencenter is not available. You also can look at reviews of Defour Matrassencenter, open positions, location of Defour Matrassencenter on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Defour Matrassencenter, Pittem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Defour Matrassencenter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Defour Matrassencenter, Pittem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Defour Matrassencenter, employees, financial statistics.