VERVECKEN HOUTHANDEL

Contactgegevens VERVECKEN HOUTHANDEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERVECKEN HOUTHANDEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERVECKEN HOUTHANDEL

Regio (region): Arendonk, België

Adres (address): Schotelven 29,2370, België

Telefoon (phone): 014 67 82 19 014 67 82 19

Fax (fax): 014 67 24 91 014 67 24 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERVECKEN HOUTHANDEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERVECKEN HOUTHANDEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERVECKEN HOUTHANDEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERVECKEN HOUTHANDEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERVECKEN HOUTHANDEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERVECKEN HOUTHANDEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERVECKEN HOUTHANDEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERVECKEN HOUTHANDEL
Products information VERVECKEN HOUTHANDEL

BTW identificatienummer (tax): BE03155242919
Ondernemingsnummer: 1801452636
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 890,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VERVECKEN HOUTHANDEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERVECKEN HOUTHANDEL
(Get full report from official database of BE for VERVECKEN HOUTHANDEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERVECKEN HOUTHANDEL
Addition kinds of activities for VERVECKEN HOUTHANDEL

204601. Maïs en andere plantaardige zetmeel | Corn and other vegetable starches
12410103. Test saai, antraciet mijnbouw | Test boring, anthracite mining
23710101. Kleding, bont | Apparel, fur
28340805. Tincturen, farmaceutisch | Tinctures, pharmaceutical
28650202. benzaldehyde | Benzaldehyde
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred
76991705. Filterreiniging | Filter cleaning
79990102. Tennisbanen, buiten / binnen: niet-lidmaatschap | Tennis courts, outdoor/indoor: non-membership

Werken bij VERVECKEN HOUTHANDEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERVECKEN HOUTHANDEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERVECKEN HOUTHANDEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERVECKEN HOUTHANDEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676517-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. Entering the Young Professional program means that you will go through a continuous on the job training program during which our experts will share their knowledge about different domains, including the newest technologies and innovations. Furthermore, you get the opportunity to work together with the best specialists. In which expertise domain could you work? The Young Professional program 2019 offers you the possibility to work in different position in our Technology division such as: Junior Project manager: As Project Manager, you will be responsible to ensure that the business or technical projects (small at a first stage) are delivered on-time, on-scope, and on-budget through the use of the methodology (Rainbow / Agile /...) while ensuring continuous alignment between the various stakeholders within the impacted teams. IT Analyst: you design solutions based on the business needs (requirements) and the technical possibilities in terms of development and impact on the existing infrastructure. Data Architects: you edit and structure large datasets to make them usable for concrete applications in terms of statistics/reporting. Security Engineer: You analyse the security and possible threats on our own network or at customers. you get to know in identity & access management, forensics (determining the cause of an incident based on the log files), defense or PEN testing. Network Engineer: you get to know in the development of our network infrastructure, with a focus on the roll-out of our fiber network in the coming years. You don't need to be an expert in these domains yet, but a basic knowledge of the domain and a strong interest in deepening your knowledge are essential. We expect you to be eager to learn and to invest in the program. With the right mindset, sufficient potential and a passion for new technologies in general and your area of expertise in particular, you can successfully complete the program and thus launch your career as an expert within Proximus.

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van VERVECKEN HOUTHANDEL in sociale netwerken
Look for responds of VERVECKEN HOUTHANDEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERVECKEN HOUTHANDEL. Laat een reactie achter voor VERVECKEN HOUTHANDEL. VERVECKEN HOUTHANDEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERVECKEN HOUTHANDEL. Leave a respond for VERVECKEN HOUTHANDEL. VERVECKEN HOUTHANDEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERVECKEN HOUTHANDEL op de google maps. Adres en contacten VERVECKEN HOUTHANDEL
Location of VERVECKEN HOUTHANDEL on the google maps. Address and contacts of VERVECKEN HOUTHANDEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VERVECKEN HOUTHANDEL VERVECKEN HOUTHANDEL: Autobedrijf Schalckens NV | Lovells | Maintenance & Multiservices De Meester SA | P.H. SERVICES | Vaillant nv-sa

Other related companies as VERVECKEN HOUTHANDEL: Autobedrijf Schalckens NV | Lovells | Maintenance & Multiservices De Meester SA | P.H. SERVICES | Vaillant nv-sa

VERVECKEN HOUTHANDEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Arendonk, België. De volledige naam van het bedrijf is VERVECKEN HOUTHANDEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03155242919. Het bedrijf VERVECKEN HOUTHANDEL bevindt zich op het adres: Schotelven 29,2370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 890,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VERVECKEN HOUTHANDEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERVECKEN HOUTHANDEL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERVECKEN HOUTHANDEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERVECKEN HOUTHANDEL, openstaande posities, locatie van VERVECKEN HOUTHANDEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERVECKEN HOUTHANDEL is a company, that was registered 1990 in Arendonk region, Belgium. Full name of company is VERVECKEN HOUTHANDEL, company assigned to the tax number BE03155242919. The company VERVECKEN HOUTHANDEL is located at the address: Schotelven 29,2370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 890,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VERVECKEN HOUTHANDEL were not found.
The main activity of VERVECKEN HOUTHANDEL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERVECKEN HOUTHANDEL is not available. You also can look at reviews of VERVECKEN HOUTHANDEL, open positions, location of VERVECKEN HOUTHANDEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERVECKEN HOUTHANDEL, Arendonk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERVECKEN HOUTHANDEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERVECKEN HOUTHANDEL, Arendonk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERVECKEN HOUTHANDEL, employees, financial statistics.