Verbruggen Marnix BVBA

Contactgegevens Verbruggen Marnix BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verbruggen Marnix BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verbruggen Marnix BVBA

Regio (region): Zottegem (Grotenberge), België

Adres (address): Europaweg 291,9620, België

Telefoon (phone): 09 361 00 16; 0475 89 11 81 09 361 00 16; 0475 89 11 81

Fax (fax): 09 361 84 16 09 361 84 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verbruggen Marnix BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verbruggen Marnix BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verbruggen Marnix BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verbruggen Marnix BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verbruggen Marnix BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verbruggen Marnix BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verbruggen Marnix BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verbruggen Marnix BVBA
Products information Verbruggen Marnix BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06073760986
Ondernemingsnummer: 5618652343
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Verbruggen Marnix BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verbruggen Marnix BVBA
(Get full report from official database of BE for Verbruggen Marnix BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verbruggen Marnix BVBA
Addition kinds of activities for Verbruggen Marnix BVBA

2821. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
507899. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
14999900. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
36740200. Geïntegreerde schakelingen, halfgeleidernetwerken, enz. | Integrated circuits, semiconductor networks, etc.
37310104. Vissersvaartuigen, groot: bouw en reparatie | Fishing vessels, large: building and repairing
38420403. Armbanden, orthopedisch | Braces, orthopedic

Werken bij Verbruggen Marnix BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verbruggen Marnix BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verbruggen Marnix BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verbruggen Marnix BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • Technieker Media markt (GANSHOREN)

    Regio: GANSHOREN

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

Zoek naar antwoorden van Verbruggen Marnix BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verbruggen Marnix BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verbruggen Marnix BVBA. Laat een reactie achter voor Verbruggen Marnix BVBA. Verbruggen Marnix BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verbruggen Marnix BVBA. Leave a respond for Verbruggen Marnix BVBA. Verbruggen Marnix BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verbruggen Marnix BVBA op de google maps. Adres en contacten Verbruggen Marnix BVBA
Location of Verbruggen Marnix BVBA on the google maps. Address and contacts of Verbruggen Marnix BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verbruggen Marnix BVBA Verbruggen Marnix BVBA: CEOLA FABRICE | Van Roey Automation NV | Softlink BVBA | CORPONET SPRL | Express Solutions NV

Other related companies as Verbruggen Marnix BVBA: CEOLA FABRICE | Van Roey Automation NV | Softlink BVBA | CORPONET SPRL | Express Solutions NV

Verbruggen Marnix BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Zottegem (Grotenberge), België. De volledige naam van het bedrijf is Verbruggen Marnix BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06073760986. Het bedrijf Verbruggen Marnix BVBA bevindt zich op het adres: Europaweg 291,9620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 487,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Verbruggen Marnix BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verbruggen Marnix BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verbruggen Marnix BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verbruggen Marnix BVBA, openstaande posities, locatie van Verbruggen Marnix BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verbruggen Marnix BVBA is a company, that was registered 2008 in Zottegem (Grotenberge) region, Belgium. Full name of company is Verbruggen Marnix BVBA, company assigned to the tax number BE06073760986. The company Verbruggen Marnix BVBA is located at the address: Europaweg 291,9620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 487,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Verbruggen Marnix BVBA were not found.
The main activity of Verbruggen Marnix BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verbruggen Marnix BVBA is not available. You also can look at reviews of Verbruggen Marnix BVBA, open positions, location of Verbruggen Marnix BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verbruggen Marnix BVBA, Zottegem (Grotenberge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verbruggen Marnix BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verbruggen Marnix BVBA, Zottegem (Grotenberge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verbruggen Marnix BVBA, employees, financial statistics.