Vannieuwenhuyse BVBA

Contactgegevens Vannieuwenhuyse BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vannieuwenhuyse BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vannieuwenhuyse BVBA

Regio (region): Lichtervelde, België

Adres (address): Ketelbuizerstraat 50,8810, België

Telefoon (phone): 051 72 55 50 051 72 55 50

Fax (fax): 051 72 57 52 051 72 57 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vannieuwenhuyse BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vannieuwenhuyse BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vannieuwenhuyse BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vannieuwenhuyse BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vannieuwenhuyse BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vannieuwenhuyse BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vannieuwenhuyse BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vannieuwenhuyse BVBA
Products information Vannieuwenhuyse BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07585479736
Ondernemingsnummer: 5302246093
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vannieuwenhuyse BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vannieuwenhuyse BVBA
(Get full report from official database of BE for Vannieuwenhuyse BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vannieuwenhuyse BVBA
Addition kinds of activities for Vannieuwenhuyse BVBA

2068. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
325901. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
393102. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
729100. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
07119903. Ploegen diensten | Plowing services
08310107. Moss verzamelen | Moss gathering
28160104. lithopone | Lithopone
35520302. Doekspreidingsmachines | Cloth spreading machines
57190400. Venster meubilair | Window furnishings

Werken bij Vannieuwenhuyse BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vannieuwenhuyse BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vannieuwenhuyse BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vannieuwenhuyse BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Werken als huishoudhulp Beerzel (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

Zoek naar antwoorden van Vannieuwenhuyse BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vannieuwenhuyse BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vannieuwenhuyse BVBA. Laat een reactie achter voor Vannieuwenhuyse BVBA. Vannieuwenhuyse BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vannieuwenhuyse BVBA. Leave a respond for Vannieuwenhuyse BVBA. Vannieuwenhuyse BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vannieuwenhuyse BVBA op de google maps. Adres en contacten Vannieuwenhuyse BVBA
Location of Vannieuwenhuyse BVBA on the google maps. Address and contacts of Vannieuwenhuyse BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vannieuwenhuyse BVBA Vannieuwenhuyse BVBA: BLIKA-KOPPEN | Positief-Sven Soetens | ATX BVBA | ESAB SA | Maes Spectrum

Other related companies as Vannieuwenhuyse BVBA: BLIKA-KOPPEN | Positief-Sven Soetens | ATX BVBA | ESAB SA | Maes Spectrum

Vannieuwenhuyse BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Lichtervelde, België. De volledige naam van het bedrijf is Vannieuwenhuyse BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07585479736. Het bedrijf Vannieuwenhuyse BVBA bevindt zich op het adres: Ketelbuizerstraat 50,8810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vannieuwenhuyse BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vannieuwenhuyse BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vannieuwenhuyse BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vannieuwenhuyse BVBA, openstaande posities, locatie van Vannieuwenhuyse BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vannieuwenhuyse BVBA is a company, that was registered 2017 in Lichtervelde region, Belgium. Full name of company is Vannieuwenhuyse BVBA, company assigned to the tax number BE07585479736. The company Vannieuwenhuyse BVBA is located at the address: Ketelbuizerstraat 50,8810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vannieuwenhuyse BVBA were not found.
The main activity of Vannieuwenhuyse BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vannieuwenhuyse BVBA is not available. You also can look at reviews of Vannieuwenhuyse BVBA, open positions, location of Vannieuwenhuyse BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vannieuwenhuyse BVBA, Lichtervelde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vannieuwenhuyse BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vannieuwenhuyse BVBA, Lichtervelde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vannieuwenhuyse BVBA, employees, financial statistics.