Van Parys & Van Hullebus

Contactgegevens Van Parys & Van Hullebus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Parys & Van Hullebus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Parys & Van Hullebus

Regio (region): Brugge (Assebroek), België

Adres (address): Astridlaan 430,8310, België

Telefoon (phone): 050 35 40 03 050 35 40 03

Fax (fax): 050 36 35 60 050 36 35 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Parys & Van Hullebus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Parys & Van Hullebus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Parys & Van Hullebus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Parys & Van Hullebus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Parys & Van Hullebus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Parys & Van Hullebus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Parys & Van Hullebus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Parys & Van Hullebus
Products information Van Parys & Van Hullebus

BTW identificatienummer (tax): BE04748809814
Ondernemingsnummer: 1736083984
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Parys & Van Hullebus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Parys & Van Hullebus
(Get full report from official database of BE for Van Parys & Van Hullebus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Parys & Van Hullebus
Addition kinds of activities for Van Parys & Van Hullebus

283301. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
08110000. Houtwegen | Timber tracts
20919903. Sap, Clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Juice, clam: packaged in cans, jars, etc.
28699918. Gefluoreerde koolwaterstofgassen | Fluorinated hydrocarbon gases
36120306. Fluorescerende verlichtingstransformatoren | Fluorescent lighting transformers
36779901. Baluns | Baluns
39520303. Potloden en potlood onderdelen, artiesten ' | Pencils and pencil parts, artists'
51490805. Soepen, behalve bevroren | Soups, except frozen
67190000. Holdings, nv | Holding companies, nec
86419900. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec

Werken bij Van Parys & Van Hullebus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Parys & Van Hullebus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Parys & Van Hullebus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Parys & Van Hullebus. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

Zoek naar antwoorden van Van Parys & Van Hullebus in sociale netwerken
Look for responds of Van Parys & Van Hullebus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Parys & Van Hullebus. Laat een reactie achter voor Van Parys & Van Hullebus. Van Parys & Van Hullebus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Parys & Van Hullebus. Leave a respond for Van Parys & Van Hullebus. Van Parys & Van Hullebus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Parys & Van Hullebus op de google maps. Adres en contacten Van Parys & Van Hullebus
Location of Van Parys & Van Hullebus on the google maps. Address and contacts of Van Parys & Van Hullebus

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Parys & Van Hullebus Van Parys & Van Hullebus: Artec Architecten bvba | BVBA ELEKTROHANDEL T BECKERS BVBA | Adsalco BVBA | VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV | Zandwegemolen BVBA

Other related companies as Van Parys & Van Hullebus: Artec Architecten bvba | BVBA ELEKTROHANDEL T BECKERS BVBA | Adsalco BVBA | VAN DEN BERG TRANSPORTTECHNIEK NV | Zandwegemolen BVBA

Van Parys & Van Hullebus is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brugge (Assebroek), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Parys & Van Hullebus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04748809814. Het bedrijf Van Parys & Van Hullebus bevindt zich op het adres: Astridlaan 430,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 635,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Parys & Van Hullebus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Parys & Van Hullebus is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Parys & Van Hullebus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Parys & Van Hullebus, openstaande posities, locatie van Van Parys & Van Hullebus op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Parys & Van Hullebus is a company, that was registered 2003 in Brugge (Assebroek) region, Belgium. Full name of company is Van Parys & Van Hullebus, company assigned to the tax number BE04748809814. The company Van Parys & Van Hullebus is located at the address: Astridlaan 430,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 635,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Parys & Van Hullebus were not found.
The main activity of Van Parys & Van Hullebus is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Parys & Van Hullebus is not available. You also can look at reviews of Van Parys & Van Hullebus, open positions, location of Van Parys & Van Hullebus on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Parys & Van Hullebus, Brugge (Assebroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Parys & Van Hullebus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Parys & Van Hullebus, Brugge (Assebroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Parys & Van Hullebus, employees, financial statistics.