VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA
Private companiesFood Stores • VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA

Contactgegevens VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA

Regio (region): Grimbergen, België

Adres (address): Gerselarendries 8,1850, België

Telefoon (phone): 02 252 18 31 02 252 18 31

Fax (fax): 02 252 18 31 02 252 18 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA
Products information VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08953002929
Ondernemingsnummer: 9617401123
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA
Addition kinds of activities for VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA

23940102. Canopies, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Canopies, fabric: made from purchased materials
23960205. Schouderriem, voor ondergoed van vrouwen | Shoulder straps, for women's underwear
28139909. Zuurstof, samengeperst of vloeibaar | Oxygen, compressed or liquefied
28191005. Zwaar water | Heavy water
28199901. Katalysatoren, chemische | Catalysts, chemical
34979900. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
58120110. Koreaans restaurant | Korean restaurant
72990701. Comfort station operatie | Comfort station operation

Werken bij VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

Zoek naar antwoorden van VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA. Laat een reactie achter voor VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA. VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA. Leave a respond for VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA. VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA
Location of VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA: Central Auto | J & S DESIGN | Dedoncker R | Legein F | Fruit Consult International

Other related companies as VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA: Central Auto | J & S DESIGN | Dedoncker R | Legein F | Fruit Consult International

VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Grimbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08953002929. Het bedrijf VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA bevindt zich op het adres: Gerselarendries 8,1850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA, openstaande posities, locatie van VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA is a company, that was registered 1987 in Grimbergen region, Belgium. Full name of company is VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA, company assigned to the tax number BE08953002929. The company VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA is located at the address: Gerselarendries 8,1850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA were not found.
The main activity of VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA, open positions, location of VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA, Grimbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA, Grimbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HEMELRYCK LUC ALG SCHRIJNW BVBA, employees, financial statistics.