V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT

Contactgegevens V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT

Regio (region): Anzegem (Vichte), België

Adres (address): Grasstraat 38,8570, België

Telefoon (phone): 056 77 58 39; 0475 48 09 81 056 77 58 39; 0475 48 09 81

Fax (fax): 056 77 30 33 056 77 30 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT
Products information V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT

BTW identificatienummer (tax): BE04339294433
Ondernemingsnummer: 1929718017
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 535,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT
(Get full report from official database of BE for V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT
Addition kinds of activities for V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT

3571. Elektronische computers | Electronic computers
104402. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
17919902. Betonversterking, plaatsing van | Concrete reinforcement, placing of
28190207. Zwavelzuur, oleum | Sulfuric acid, oleum
28229910. Polysulfiden, thiokol | Polysulfides, thiokol
37140113. Brandstofsystemen en onderdelen, motorvoertuig | Fuel systems and parts, motor vehicle
83310100. Job training services | Job training services

Werken bij V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Chauffeur C kipwagen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de omgeving van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffeur C kipwagen

  • Meewerkend Projectmanager (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Arendonk, zoeken wij een Projectmanager. Jouw takenpakket: - Hands on mentaliteit - Administratieve op zich willen nemen. 4u/dag voorzien voor administratief werk: werkorders, planning controleren, … en overige 4u ter opvolging van de techniekers - Je zal de rechterhand van de technisch verantwoordelijke worden - Je hebt 10 jaar ervaring op de werkvloer. Je kan techniekers aansturen die daar reeds 10-20 jaren werken - LMRA (Last Minute Risico Analyse) opmaken + werkvergunningen uitschrijven - Je kan goed met mensen omgaan en krijgt ook respect van je werknemers - Je wil werken in dagdienst Wordt jij helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature ? Contacteer dan meteen [email protected] of bel ons op het nummer 014/22.23.74

  • Bediende boekhouding (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Sint-Katelijne-Waver zijn we  op zoek naar een bediende boekhouding. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende zaken Administratieve opvolging en afhandeling van dossiers Inboekingen: aankoop verkoop financieel dagboek betaling.. Helpen met de voorbereidingen voor de BTW-aangiftes en de jaarrekeningen

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

Zoek naar antwoorden van V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT in sociale netwerken
Look for responds of V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT. Laat een reactie achter voor V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT. V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT. Leave a respond for V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT. V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT op de google maps. Adres en contacten V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT
Location of V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT on the google maps. Address and contacts of V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT: ALFA PRESS DRUKKERIJ BVBA | Vuye Drukkerij BVBA | TDS Acior S.A. | DTZ SA | Parachute jump Sprl

Other related companies as V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT: ALFA PRESS DRUKKERIJ BVBA | Vuye Drukkerij BVBA | TDS Acior S.A. | DTZ SA | Parachute jump Sprl

V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Anzegem (Vichte), België. De volledige naam van het bedrijf is V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04339294433. Het bedrijf V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT bevindt zich op het adres: Grasstraat 38,8570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 535,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT, openstaande posities, locatie van V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT is a company, that was registered 2018 in Anzegem (Vichte) region, Belgium. Full name of company is V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT, company assigned to the tax number BE04339294433. The company V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT is located at the address: Grasstraat 38,8570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 535,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT were not found.
The main activity of V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT is not available. You also can look at reviews of V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT, open positions, location of V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT, Anzegem (Vichte): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT, Anzegem (Vichte): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V VDG BVBA/VAN TOMME ALBERT, employees, financial statistics.