Duinse Polders

Contactgegevens Duinse Polders: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duinse Polders: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duinse Polders

Regio (region): Blankenberge, België

Adres (address): A. Ruzettelaan 195,8370, België

Telefoon (phone): 050 43 24 00 050 43 24 00

Fax (fax): 050 42 96 31 050 42 96 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duinse Polders: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duinse Polders"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duinse Polders"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duinse Polders, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duinse Polders. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duinse Polders, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duinse Polders. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duinse Polders
Products information Duinse Polders

BTW identificatienummer (tax): BE04209106445
Ondernemingsnummer: 4671356201
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Duinse Polders zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duinse Polders
(Get full report from official database of BE for Duinse Polders)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duinse Polders
Addition kinds of activities for Duinse Polders

23110200. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
23929903. Laken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, fabric: made from purchased materials
30690310. Rubberized stoffen | Rubberized fabrics
36430202. Cutouts, schakel en zekering | Cutouts, switch and fuse
37110200. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
78190105. Werkgelegenheidsbureaus, film | Employment agencies, motion picture
86410403. Sociale club, lidmaatschap | Social club, membership

Werken bij Duinse Polders: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duinse Polders: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duinse Polders. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duinse Polders. Looking for open vacancies in other companies

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel.

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bocholt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Duinse Polders in sociale netwerken
Look for responds of Duinse Polders in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duinse Polders. Laat een reactie achter voor Duinse Polders. Duinse Polders bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duinse Polders. Leave a respond for Duinse Polders. Duinse Polders on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duinse Polders op de google maps. Adres en contacten Duinse Polders
Location of Duinse Polders on the google maps. Address and contacts of Duinse Polders

Andere gerelateerde bedrijven als come Duinse Polders Duinse Polders: ROEX KAREL BVBA | Metaalbewerking Metten NV | Leyco BVBA | Argenta | Meuleman Technologies bvba

Other related companies as Duinse Polders: ROEX KAREL BVBA | Metaalbewerking Metten NV | Leyco BVBA | Argenta | Meuleman Technologies bvba

Duinse Polders is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Blankenberge, België. De volledige naam van het bedrijf is Duinse Polders, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04209106445. Het bedrijf Duinse Polders bevindt zich op het adres: A. Ruzettelaan 195,8370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Duinse Polders zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Duinse Polders is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duinse Polders is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duinse Polders, openstaande posities, locatie van Duinse Polders op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Duinse Polders is a company, that was registered 1990 in Blankenberge region, Belgium. Full name of company is Duinse Polders, company assigned to the tax number BE04209106445. The company Duinse Polders is located at the address: A. Ruzettelaan 195,8370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Duinse Polders were not found.
The main activity of Duinse Polders is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Duinse Polders is not available. You also can look at reviews of Duinse Polders, open positions, location of Duinse Polders on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duinse Polders, Blankenberge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duinse Polders, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duinse Polders, Blankenberge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duinse Polders, employees, financial statistics.