Rousseaux (Menuiserie)

Contactgegevens Rousseaux (Menuiserie): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rousseaux (Menuiserie): address, phone, fax, email, website, opening hours

Rousseaux (Menuiserie)

Regio (region): Philippeville (Jamagne), België

Adres (address): Ancienne Gare 20,5600, België

Telefoon (phone): 071 66 77 45 071 66 77 45

Fax (fax): 071 66 77 46 071 66 77 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rousseaux (Menuiserie): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rousseaux (Menuiserie)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rousseaux (Menuiserie)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rousseaux (Menuiserie), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rousseaux (Menuiserie). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rousseaux (Menuiserie), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rousseaux (Menuiserie). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rousseaux (Menuiserie)
Products information Rousseaux (Menuiserie)

BTW identificatienummer (tax): BE01484771728
Ondernemingsnummer: 2536987304
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Rousseaux (Menuiserie) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rousseaux (Menuiserie)
(Get full report from official database of BE for Rousseaux (Menuiserie))

Aanvulling soorten activiteiten voor Rousseaux (Menuiserie)
Addition kinds of activities for Rousseaux (Menuiserie)

265799. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
25170000. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
31619908. Trunks | Trunks
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
37990301. Caddy auto's | Caddy cars
51540000. Vee | Livestock

Werken bij Rousseaux (Menuiserie): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rousseaux (Menuiserie): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rousseaux (Menuiserie). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rousseaux (Menuiserie). Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren schrijnwerker/ Plaatser om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Deurne. Je zal instaan voor het plaatsen van ramen, deuren en garagepoorten.

  • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Glassnijder (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde glassnijder

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • studenten doe-het-zelf M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor doe-het-zelfzaak in zottegem! je staat in voor het aanvullen van de rekken je zorgt voor orde in het magazijn je helpt klanten Of je staat in voor het afrekenen van de goederen aan de kassa

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

Zoek naar antwoorden van Rousseaux (Menuiserie) in sociale netwerken
Look for responds of Rousseaux (Menuiserie) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rousseaux (Menuiserie). Laat een reactie achter voor Rousseaux (Menuiserie). Rousseaux (Menuiserie) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rousseaux (Menuiserie). Leave a respond for Rousseaux (Menuiserie). Rousseaux (Menuiserie) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rousseaux (Menuiserie) op de google maps. Adres en contacten Rousseaux (Menuiserie)
Location of Rousseaux (Menuiserie) on the google maps. Address and contacts of Rousseaux (Menuiserie)

Andere gerelateerde bedrijven als come Rousseaux (Menuiserie) Rousseaux (Menuiserie): Van Der Borght & Co NV | Carrier A | L.D.L. BVBA | Publi Vandewalle BVBA | Prins Filipfonds

Other related companies as Rousseaux (Menuiserie): Van Der Borght & Co NV | Carrier A | L.D.L. BVBA | Publi Vandewalle BVBA | Prins Filipfonds

Rousseaux (Menuiserie) is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Philippeville (Jamagne), België. De volledige naam van het bedrijf is Rousseaux (Menuiserie), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01484771728. Het bedrijf Rousseaux (Menuiserie) bevindt zich op het adres: Ancienne Gare 20,5600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Rousseaux (Menuiserie) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rousseaux (Menuiserie) is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rousseaux (Menuiserie) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rousseaux (Menuiserie), openstaande posities, locatie van Rousseaux (Menuiserie) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rousseaux (Menuiserie) is a company, that was registered 1998 in Philippeville (Jamagne) region, Belgium. Full name of company is Rousseaux (Menuiserie), company assigned to the tax number BE01484771728. The company Rousseaux (Menuiserie) is located at the address: Ancienne Gare 20,5600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Rousseaux (Menuiserie) were not found.
The main activity of Rousseaux (Menuiserie) is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rousseaux (Menuiserie) is not available. You also can look at reviews of Rousseaux (Menuiserie), open positions, location of Rousseaux (Menuiserie) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rousseaux (Menuiserie), Philippeville (Jamagne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rousseaux (Menuiserie), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rousseaux (Menuiserie), Philippeville (Jamagne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rousseaux (Menuiserie), employees, financial statistics.