NAEYE PHILIPPE BVBA

Contactgegevens NAEYE PHILIPPE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAEYE PHILIPPE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAEYE PHILIPPE BVBA

Regio (region): Ieper, België

Adres (address): Rozendaalstraat 7,8900, België

Telefoon (phone): 057 20 79 52; 0475 29 18 07 057 20 79 52; 0475 29 18 07

Fax (fax): 057 20 93 13 057 20 93 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAEYE PHILIPPE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAEYE PHILIPPE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAEYE PHILIPPE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAEYE PHILIPPE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAEYE PHILIPPE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAEYE PHILIPPE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAEYE PHILIPPE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAEYE PHILIPPE BVBA
Products information NAEYE PHILIPPE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08180389404
Ondernemingsnummer: 8153747558
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 533,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in NAEYE PHILIPPE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAEYE PHILIPPE BVBA
(Get full report from official database of BE for NAEYE PHILIPPE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAEYE PHILIPPE BVBA
Addition kinds of activities for NAEYE PHILIPPE BVBA

20260201. Acidophilus melk | Acidophilus milk
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
35110200. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
35419904. Elektronische ontladingsmetalen snijwerktuigen | Electron-discharge metal cutting machine tools
38120124. Positie indicatoren voor vliegtuigapparatuur | Position indicators for aircraft equipment
38290408. Testapparatuur: schuur, schuifsterkte, enz. | Testing equipment: abrasion, shearing strength, etc.
52110202. Deuren, hout of metaal, behalve storm | Doors, wood or metal, except storm

Werken bij NAEYE PHILIPPE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAEYE PHILIPPE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAEYE PHILIPPE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAEYE PHILIPPE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

  • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

  • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van NAEYE PHILIPPE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of NAEYE PHILIPPE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAEYE PHILIPPE BVBA. Laat een reactie achter voor NAEYE PHILIPPE BVBA. NAEYE PHILIPPE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAEYE PHILIPPE BVBA. Leave a respond for NAEYE PHILIPPE BVBA. NAEYE PHILIPPE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAEYE PHILIPPE BVBA op de google maps. Adres en contacten NAEYE PHILIPPE BVBA
Location of NAEYE PHILIPPE BVBA on the google maps. Address and contacts of NAEYE PHILIPPE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come NAEYE PHILIPPE BVBA NAEYE PHILIPPE BVBA: OFFICE DU TOURISME DE MONS | Fabricom Logistic Systems N.V. | Liften LTB Montage B.V.B.A. | J.Allaerts | TUBONEON.COM

Other related companies as NAEYE PHILIPPE BVBA: OFFICE DU TOURISME DE MONS | Fabricom Logistic Systems N.V. | Liften LTB Montage B.V.B.A. | J.Allaerts | TUBONEON.COM

NAEYE PHILIPPE BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Ieper, België. De volledige naam van het bedrijf is NAEYE PHILIPPE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08180389404. Het bedrijf NAEYE PHILIPPE BVBA bevindt zich op het adres: Rozendaalstraat 7,8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 533,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in NAEYE PHILIPPE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NAEYE PHILIPPE BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAEYE PHILIPPE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAEYE PHILIPPE BVBA, openstaande posities, locatie van NAEYE PHILIPPE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NAEYE PHILIPPE BVBA is a company, that was registered 2010 in Ieper region, Belgium. Full name of company is NAEYE PHILIPPE BVBA, company assigned to the tax number BE08180389404. The company NAEYE PHILIPPE BVBA is located at the address: Rozendaalstraat 7,8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 533,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in NAEYE PHILIPPE BVBA were not found.
The main activity of NAEYE PHILIPPE BVBA is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NAEYE PHILIPPE BVBA is not available. You also can look at reviews of NAEYE PHILIPPE BVBA, open positions, location of NAEYE PHILIPPE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAEYE PHILIPPE BVBA, Ieper: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAEYE PHILIPPE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAEYE PHILIPPE BVBA, Ieper: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAEYE PHILIPPE BVBA, employees, financial statistics.