Martens Constructie NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Martens Constructie NV
Private companiesUnited States Postal Service • Martens Constructie NV

Contactgegevens Martens Constructie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Martens Constructie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Martens Constructie NV

Regio (region): Oostende (Stene), België

Adres (address): Zandvoordeschorredijkstraat 287,8400, België

Telefoon (phone): 059 50 59 06 059 50 59 06

Fax (fax): 059 80 76 72 059 80 76 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Martens Constructie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Martens Constructie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Martens Constructie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Martens Constructie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Martens Constructie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Martens Constructie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Martens Constructie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Martens Constructie NV
Products information Martens Constructie NV

BTW identificatienummer (tax): BE02936889648
Ondernemingsnummer: 1614959716
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Martens Constructie NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Martens Constructie NV
(Get full report from official database of BE for Martens Constructie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Martens Constructie NV
Addition kinds of activities for Martens Constructie NV

6411. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
519102. Diervoeders | Animal feeds
16290501. Chemische fabriek en raffinaderijbouw | Chemical plant and refinery construction
27890204. Gilding van boeken, kaarten of papier | Gilding books, cards, or paper
28920108. Mercury fulminaat (explosief) | Mercury fulminate (explosive)
34690402. Kassa en postzegels, gestempeld metaal | Cash and stamp boxes, stamped metal
37310300. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
48229901. Elektronische post | Electronic mail
73890100. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
96210401. Regeling, administratie van vervoer, federale overheid | Regulation, administration of transportation, federal government

Werken bij Martens Constructie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Martens Constructie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Martens Constructie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Martens Constructie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OSTERIA MICHELE

    Type: Studentenjob

    Zaalmedewerker gevraagd, bij voorkeur met ervaring

  • Jobstudent (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

Zoek naar antwoorden van Martens Constructie NV in sociale netwerken
Look for responds of Martens Constructie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Martens Constructie NV. Laat een reactie achter voor Martens Constructie NV. Martens Constructie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Martens Constructie NV. Leave a respond for Martens Constructie NV. Martens Constructie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Martens Constructie NV op de google maps. Adres en contacten Martens Constructie NV
Location of Martens Constructie NV on the google maps. Address and contacts of Martens Constructie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Martens Constructie NV Martens Constructie NV: E.C.S. | Culem Ph | Pano-Park (Panorama) | Colpaert | Geuns Fils

Other related companies as Martens Constructie NV: E.C.S. | Culem Ph | Pano-Park (Panorama) | Colpaert | Geuns Fils

Martens Constructie NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Oostende (Stene), België. De volledige naam van het bedrijf is Martens Constructie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02936889648. Het bedrijf Martens Constructie NV bevindt zich op het adres: Zandvoordeschorredijkstraat 287,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Martens Constructie NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Martens Constructie NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Martens Constructie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Martens Constructie NV, openstaande posities, locatie van Martens Constructie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Martens Constructie NV is a company, that was registered 2002 in Oostende (Stene) region, Belgium. Full name of company is Martens Constructie NV, company assigned to the tax number BE02936889648. The company Martens Constructie NV is located at the address: Zandvoordeschorredijkstraat 287,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Martens Constructie NV were not found.
The main activity of Martens Constructie NV is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Martens Constructie NV is not available. You also can look at reviews of Martens Constructie NV, open positions, location of Martens Constructie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Martens Constructie NV, Oostende (Stene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Martens Constructie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Martens Constructie NV, Oostende (Stene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Martens Constructie NV, employees, financial statistics.