Antiques Market Bruges

Contactgegevens Antiques Market Bruges: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antiques Market Bruges: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antiques Market Bruges

Regio (region): BRUGGE (LOPPEM), België

Adres (address): HEIDELBERGSTRAAT 1,8210, België

Telefoon (phone): 050 84 22 92 050 84 22 92

Fax (fax): 050 84 22 93 050 84 22 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antiques Market Bruges: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antiques Market Bruges"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antiques Market Bruges"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antiques Market Bruges, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antiques Market Bruges. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antiques Market Bruges, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antiques Market Bruges. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antiques Market Bruges
Products information Antiques Market Bruges

BTW identificatienummer (tax): BE09172729492
Ondernemingsnummer: 2559783935
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 251,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Antiques Market Bruges zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antiques Market Bruges
(Get full report from official database of BE for Antiques Market Bruges)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antiques Market Bruges
Addition kinds of activities for Antiques Market Bruges

384400. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes
32110102. Optisch glas, plat | Optical glass, flat
35310510. Scarifiers, weg | Scarifiers, road
38230506. Waterkwaliteit monitoring en controlesystemen | Water quality monitoring and control systems
65120000. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators

Werken bij Antiques Market Bruges: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antiques Market Bruges: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antiques Market Bruges. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antiques Market Bruges. Looking for open vacancies in other companies

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Taaltrainer Frans (Geel) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Frans voor individuele en groepsopleidingen in bedrijven en voor expats

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van Antiques Market Bruges in sociale netwerken
Look for responds of Antiques Market Bruges in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antiques Market Bruges. Laat een reactie achter voor Antiques Market Bruges. Antiques Market Bruges bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antiques Market Bruges. Leave a respond for Antiques Market Bruges. Antiques Market Bruges on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antiques Market Bruges op de google maps. Adres en contacten Antiques Market Bruges
Location of Antiques Market Bruges on the google maps. Address and contacts of Antiques Market Bruges

Andere gerelateerde bedrijven als come Antiques Market Bruges Antiques Market Bruges: Banneux Ets | Ceratec Electrotechnics SA | Read P | JOHANNA, DEBLAUWE | Relax Center Gregoire sa

Other related companies as Antiques Market Bruges: Banneux Ets | Ceratec Electrotechnics SA | Read P | JOHANNA, DEBLAUWE | Relax Center Gregoire sa

Antiques Market Bruges is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio BRUGGE (LOPPEM), België. De volledige naam van het bedrijf is Antiques Market Bruges, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09172729492. Het bedrijf Antiques Market Bruges bevindt zich op het adres: HEIDELBERGSTRAAT 1,8210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 251,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Antiques Market Bruges zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antiques Market Bruges is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antiques Market Bruges is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antiques Market Bruges, openstaande posities, locatie van Antiques Market Bruges op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antiques Market Bruges is a company, that was registered 2007 in BRUGGE (LOPPEM) region, Belgium. Full name of company is Antiques Market Bruges, company assigned to the tax number BE09172729492. The company Antiques Market Bruges is located at the address: HEIDELBERGSTRAAT 1,8210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 251,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Antiques Market Bruges were not found.
The main activity of Antiques Market Bruges is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Antiques Market Bruges is not available. You also can look at reviews of Antiques Market Bruges, open positions, location of Antiques Market Bruges on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antiques Market Bruges, BRUGGE (LOPPEM): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antiques Market Bruges, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antiques Market Bruges, BRUGGE (LOPPEM): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antiques Market Bruges, employees, financial statistics.