Liebens Gebr Schrijnwerkerij

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Liebens Gebr Schrijnwerkerij
Private companiesDepository Institutions • Liebens Gebr Schrijnwerkerij

Contactgegevens Liebens Gebr Schrijnwerkerij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liebens Gebr Schrijnwerkerij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liebens Gebr Schrijnwerkerij

Regio (region): Genk, België

Adres (address): De Vroente 16,3600, België

Telefoon (phone): 089 30 37 68; 0476 39 92 80 089 30 37 68; 0476 39 92 80

Fax (fax): 089 30 37 68 089 30 37 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liebens Gebr Schrijnwerkerij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liebens Gebr Schrijnwerkerij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liebens Gebr Schrijnwerkerij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liebens Gebr Schrijnwerkerij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liebens Gebr Schrijnwerkerij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liebens Gebr Schrijnwerkerij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liebens Gebr Schrijnwerkerij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liebens Gebr Schrijnwerkerij
Products information Liebens Gebr Schrijnwerkerij

BTW identificatienummer (tax): BE01219177246
Ondernemingsnummer: 8547882080
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Liebens Gebr Schrijnwerkerij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liebens Gebr Schrijnwerkerij
(Get full report from official database of BE for Liebens Gebr Schrijnwerkerij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liebens Gebr Schrijnwerkerij
Addition kinds of activities for Liebens Gebr Schrijnwerkerij

2297. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
17310102. Computer power conditioning | Computer power conditioning
33399903. Berylliummetaal | Beryllium metal
36790503. Video triggers, met uitzondering van afstandsbediening tv apparaten | Video triggers, except remote control tv devices
73539902. Aardbewegingsapparatuur, verhuur of leasing | Earth moving equipment, rental or leasing
76999913. Wiel en caster reparatie | Wheel and caster repair
94410203. Vrouwenbureau, overheid | Women's bureau, government

Werken bij Liebens Gebr Schrijnwerkerij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liebens Gebr Schrijnwerkerij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liebens Gebr Schrijnwerkerij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liebens Gebr Schrijnwerkerij. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekabelaar elektriciteit - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerkers Je zorgt voor het nauwkeurig, foutloos en ordelijk bekabelen van elektrische kasten van treinen. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels . Werk mee aan de opbouw van de voor-en achterbanken & meld je aan bij AGO Jobs & HR te Gent. Neem contact op via [email protected] of bel 09/2334920.

  • Monteur glasband (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Technisch klusjesman (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je word verantwoordelijk gesteld voor verscheidene verbeterprojecten, onderhouds- en reinigingswerken zoals: - Herstellen en reinigen van lattendoeken en pinnendoeken - Herstellen van klein schrijnwerk (deuren, deurpompen,...) - Onderhouden van het gebouw en faciliteiten (daken, goten, sanitair - lekkende kraan bvb,...

  • Jobstudent verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de winkel. Bedienen van klanten, kassaverrichtingen en aanvullen van de rekken horen onder andere tot het takenpakket.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van Liebens Gebr Schrijnwerkerij in sociale netwerken
Look for responds of Liebens Gebr Schrijnwerkerij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liebens Gebr Schrijnwerkerij. Laat een reactie achter voor Liebens Gebr Schrijnwerkerij. Liebens Gebr Schrijnwerkerij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liebens Gebr Schrijnwerkerij. Leave a respond for Liebens Gebr Schrijnwerkerij. Liebens Gebr Schrijnwerkerij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liebens Gebr Schrijnwerkerij op de google maps. Adres en contacten Liebens Gebr Schrijnwerkerij
Location of Liebens Gebr Schrijnwerkerij on the google maps. Address and contacts of Liebens Gebr Schrijnwerkerij

Andere gerelateerde bedrijven als come Liebens Gebr Schrijnwerkerij Liebens Gebr Schrijnwerkerij: Caboor Construct BVBA | Technigroup NV | Aquatron Kuuroord Sauna | Solbreux SPRL | Beyers Ilia Theaterbureau BVBA

Other related companies as Liebens Gebr Schrijnwerkerij: Caboor Construct BVBA | Technigroup NV | Aquatron Kuuroord Sauna | Solbreux SPRL | Beyers Ilia Theaterbureau BVBA

Liebens Gebr Schrijnwerkerij is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Liebens Gebr Schrijnwerkerij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01219177246. Het bedrijf Liebens Gebr Schrijnwerkerij bevindt zich op het adres: De Vroente 16,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 420,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Liebens Gebr Schrijnwerkerij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Liebens Gebr Schrijnwerkerij is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liebens Gebr Schrijnwerkerij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liebens Gebr Schrijnwerkerij, openstaande posities, locatie van Liebens Gebr Schrijnwerkerij op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Liebens Gebr Schrijnwerkerij is a company, that was registered 1985 in Genk region, Belgium. Full name of company is Liebens Gebr Schrijnwerkerij, company assigned to the tax number BE01219177246. The company Liebens Gebr Schrijnwerkerij is located at the address: De Vroente 16,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 420,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Liebens Gebr Schrijnwerkerij were not found.
The main activity of Liebens Gebr Schrijnwerkerij is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Liebens Gebr Schrijnwerkerij is not available. You also can look at reviews of Liebens Gebr Schrijnwerkerij, open positions, location of Liebens Gebr Schrijnwerkerij on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liebens Gebr Schrijnwerkerij, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liebens Gebr Schrijnwerkerij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liebens Gebr Schrijnwerkerij, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liebens Gebr Schrijnwerkerij, employees, financial statistics.