Antiek Franky

Contactgegevens Antiek Franky: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antiek Franky: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antiek Franky

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 361B,3500, België

Telefoon (phone): 011 28 37 69 011 28 37 69

Fax (fax): 011 28 46 35 011 28 46 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antiek Franky: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antiek Franky"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antiek Franky"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antiek Franky, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antiek Franky. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antiek Franky, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antiek Franky. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antiek Franky
Products information Antiek Franky

BTW identificatienummer (tax): BE09296325683
Ondernemingsnummer: 7589874267
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Antiek Franky zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antiek Franky
(Get full report from official database of BE for Antiek Franky)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antiek Franky
Addition kinds of activities for Antiek Franky

22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
23219900. Mannen en jongens meubilair, nec | Men's and boy's furnishings, nec
27410500. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
33120802. Roestvrij staal | Stainless steel
33130203. Ferromolybdenum | Ferromolybdenum
34290501. Klemmen en koppelingen, slang | Clamps and couplings, hose
35539904. Meubelmakers machines, houtbewerking | Furniture makers machinery, woodworking
36990402. Chimes, elektrisch | Chimes, electric
39310510. Xylofonen en delen | Xylophones and parts
50520202. Cokes | Coke

Werken bij Antiek Franky: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antiek Franky: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antiek Franky. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antiek Franky. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Tijdelijke magazijnier / chauffeur B (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we voor de drukke eindejaarsperiode op zoek naar een magazijnier met rijbewijs B. Je staat in voor het verpakken en klaarzetten van bestellingen. Daarnaast breng je deze ook naar klanten met de bestelwagen. Hiervoor ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Opstart is voorzien voor eind oktober tot eind december.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Antiek Franky in sociale netwerken
Look for responds of Antiek Franky in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antiek Franky. Laat een reactie achter voor Antiek Franky. Antiek Franky bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antiek Franky. Leave a respond for Antiek Franky. Antiek Franky on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antiek Franky op de google maps. Adres en contacten Antiek Franky
Location of Antiek Franky on the google maps. Address and contacts of Antiek Franky

Andere gerelateerde bedrijven als come Antiek Franky Antiek Franky: VITRERIE J-P BRIERE SPRL | CC Heftrucks | PUBLICOEN BVBA | Degrauwe BVBA | VFM FLAM N.V.

Other related companies as Antiek Franky: VITRERIE J-P BRIERE SPRL | CC Heftrucks | PUBLICOEN BVBA | Degrauwe BVBA | VFM FLAM N.V.

Antiek Franky is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Antiek Franky, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09296325683. Het bedrijf Antiek Franky bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 361B,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Antiek Franky zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antiek Franky is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antiek Franky is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antiek Franky, openstaande posities, locatie van Antiek Franky op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antiek Franky is a company, that was registered 2011 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Antiek Franky, company assigned to the tax number BE09296325683. The company Antiek Franky is located at the address: Sint-Truidersteenweg 361B,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Antiek Franky were not found.
The main activity of Antiek Franky is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Antiek Franky is not available. You also can look at reviews of Antiek Franky, open positions, location of Antiek Franky on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antiek Franky, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antiek Franky, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antiek Franky, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antiek Franky, employees, financial statistics.