Demets Freek BVBA

Contactgegevens Demets Freek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demets Freek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demets Freek BVBA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): 't Hoge 67,8500, België

Telefoon (phone): 056 22 01 12 056 22 01 12

Fax (fax): +32 (86) 822-77-45 +32 (86) 822-77-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demets Freek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demets Freek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demets Freek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demets Freek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demets Freek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demets Freek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demets Freek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demets Freek BVBA
Products information Demets Freek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05077026367
Ondernemingsnummer: 7393768310
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Demets Freek BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demets Freek BVBA
(Get full report from official database of BE for Demets Freek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demets Freek BVBA
Addition kinds of activities for Demets Freek BVBA

209299. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
561199. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec
873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
32950109. Talk, gemalen of anderszins behandeld | Talc, ground or otherwise treated
34259900. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
34299902. Casket hardware | Casket hardware
35240201. Grasvangers, grasmaaier | Grass catchers, lawn mower
36990405. Onderwater geluidsapparatuur | Underwater sound equipment
42120302. Houthandel, lokaal | Timber trucking, local
82490300. Medische opleidingsdiensten | Medical training services

Werken bij Demets Freek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demets Freek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demets Freek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demets Freek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke technisch bouw-labo - (m-v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als diensthoofd van het laboratorium bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en opvolgen van het bouwkundig team: staalnemers, laboranten en administratieve medewerkers. (20-tal personen in totaal) Je ziet er op toe dat de voorgeschreven procedures en registraties worden gevolgd Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Indien nodig, spring je zelf bij waar nodig bij het uitvoeren van proeven, administratie,...

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Evergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zult voornamelijk kassawerk verrichten.  Ervaring is een pluspunt maar geen must! 

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

Zoek naar antwoorden van Demets Freek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Demets Freek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demets Freek BVBA. Laat een reactie achter voor Demets Freek BVBA. Demets Freek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demets Freek BVBA. Leave a respond for Demets Freek BVBA. Demets Freek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demets Freek BVBA op de google maps. Adres en contacten Demets Freek BVBA
Location of Demets Freek BVBA on the google maps. Address and contacts of Demets Freek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Demets Freek BVBA Demets Freek BVBA: Huet (Ets) | AestronDesign Brussels BVBA | JD ON LINE SPRL | Show Organisation | Ruland, J

Other related companies as Demets Freek BVBA: Huet (Ets) | AestronDesign Brussels BVBA | JD ON LINE SPRL | Show Organisation | Ruland, J

Demets Freek BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Demets Freek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05077026367. Het bedrijf Demets Freek BVBA bevindt zich op het adres: 't Hoge 67,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Demets Freek BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Demets Freek BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demets Freek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demets Freek BVBA, openstaande posities, locatie van Demets Freek BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Demets Freek BVBA is a company, that was registered 2018 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Demets Freek BVBA, company assigned to the tax number BE05077026367. The company Demets Freek BVBA is located at the address: 't Hoge 67,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Demets Freek BVBA were not found.
The main activity of Demets Freek BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Demets Freek BVBA is not available. You also can look at reviews of Demets Freek BVBA, open positions, location of Demets Freek BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demets Freek BVBA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demets Freek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demets Freek BVBA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demets Freek BVBA, employees, financial statistics.