BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING

Particuliere bedrijvenLegale diensten • BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING
Private companiesLegal Services • BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING

Contactgegevens BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Peter Benoitlaan 53,8200, België

Telefoon (phone): 050 45 40 30 050 45 40 30

Fax (fax): 050 45 40 39 050 45 40 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING
Products information BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING

BTW identificatienummer (tax): BE08966186523
Ondernemingsnummer: 3073944091
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING
(Get full report from official database of BE for BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING
Addition kinds of activities for BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING

254102. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
20350211. Groenten, gepekeld | Vegetables, pickled
20910331. Zalm, Gehakt | Salmon, pickled
28330201. Agar-agar (grond) | Agar-agar (ground)
30691009. Buizen, hard rubber | Tubes, hard rubber
30869906. Padding, schuimplastic | Padding, foamed plastics
36990103. betatrons | Betatrons
81110215. Effectenwetgeving | Securities law
83220612. Telefonische begeleiding | Telephone counseling service

Werken bij BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

  • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Natch

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING in sociale netwerken
Look for responds of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING. Laat een reactie achter voor BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING. BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING. Leave a respond for BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING. BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING op de google maps. Adres en contacten BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING
Location of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING on the google maps. Address and contacts of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING: Coopman-Pieters BVBA | HANDLEY SPRL | Immoweb.be | Jaucot Cie SPRL | New Cv Smets Eddy N.V.

Other related companies as BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING: Coopman-Pieters BVBA | HANDLEY SPRL | Immoweb.be | Jaucot Cie SPRL | New Cv Smets Eddy N.V.

BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08966186523. Het bedrijf BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING bevindt zich op het adres: Peter Benoitlaan 53,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 639,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING, openstaande posities, locatie van BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING is a company, that was registered 2000 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING, company assigned to the tax number BE08966186523. The company BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING is located at the address: Peter Benoitlaan 53,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 639,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING were not found.
The main activity of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING is not available. You also can look at reviews of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING, open positions, location of BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEMING, employees, financial statistics.