Alders Etn NV

Contactgegevens Alders Etn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alders Etn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alders Etn NV

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Luikersteenweg 32,3800, België

Telefoon (phone): 011 64 27 41; 011 69 62 00 011 64 27 41; 011 69 62 00

Fax (fax): 011 69 62 02 011 69 62 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alders Etn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alders Etn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alders Etn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alders Etn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alders Etn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alders Etn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alders Etn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alders Etn NV
Products information Alders Etn NV

BTW identificatienummer (tax): BE06867248535
Ondernemingsnummer: 4971832275
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alders Etn NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alders Etn NV
(Get full report from official database of BE for Alders Etn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alders Etn NV
Addition kinds of activities for Alders Etn NV

1011. Ijzer ertsen | Iron ores
354106. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
30890211. Keukengerei, kunststof | Kitchenware, plastics
31990203. Holsters, leer | Holsters, leather
35310403. Bitumineuze batching planten | Bituminous batching plants
39140507. Toiletartikelen, roestvrij staal | Toilet ware, stainless steel
50510100. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening

Werken bij Alders Etn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alders Etn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alders Etn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alders Etn NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Sanitair Installateur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

 • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

  Regio: SEMMERZAKE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

 • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Productiemedewerker: afvuller (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een productiemedewerker (afvuller).

 • Elektricien (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

 • HUISHOUDHULP ZANDHOVEN (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Zandhoven en Pulle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Poetshulp Dilbeek/Ternat (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

 • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

  Type: Werfreserve

  Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

 • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

  Type: Flexijob

  In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van Alders Etn NV in sociale netwerken
Look for responds of Alders Etn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alders Etn NV. Laat een reactie achter voor Alders Etn NV. Alders Etn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alders Etn NV. Leave a respond for Alders Etn NV. Alders Etn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alders Etn NV op de google maps. Adres en contacten Alders Etn NV
Location of Alders Etn NV on the google maps. Address and contacts of Alders Etn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Alders Etn NV Alders Etn NV: V Dak NV | LE SAINT-AULAYE | Verheyen Jean SA | Oostwoud België NV | ETS J.STIERNON & FILS S.A

Other related companies as Alders Etn NV: V Dak NV | LE SAINT-AULAYE | Verheyen Jean SA | Oostwoud België NV | ETS J.STIERNON & FILS S.A

Alders Etn NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is Alders Etn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06867248535. Het bedrijf Alders Etn NV bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 32,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alders Etn NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alders Etn NV is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alders Etn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alders Etn NV, openstaande posities, locatie van Alders Etn NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alders Etn NV is a company, that was registered 1986 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is Alders Etn NV, company assigned to the tax number BE06867248535. The company Alders Etn NV is located at the address: Luikersteenweg 32,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alders Etn NV were not found.
The main activity of Alders Etn NV is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Alders Etn NV is not available. You also can look at reviews of Alders Etn NV, open positions, location of Alders Etn NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alders Etn NV, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alders Etn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alders Etn NV, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alders Etn NV, employees, financial statistics.