Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton
Private companiesSocial Services • Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton

Contactgegevens Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton: address, phone, fax, email, website, opening hours

Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Oudergemselaan 219-221,1040, België

Telefoon (phone): 02 640 27 60 02 640 27 60

Fax (fax): 02 649 92 53 02 649 92 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton
Products information Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton

BTW identificatienummer (tax): BE07956268310
Ondernemingsnummer: 2392517089
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton
(Get full report from official database of BE for Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton)

Aanvulling soorten activiteiten voor Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton
Addition kinds of activities for Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton

596299. Merchandising machine operators, nec | Merchandising machine operators, nec
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
38260101. Vlam fotometers | Flame photometers
38269909. Laser wetenschappelijke en technische instrumenten | Laser scientific and engineering instruments
54990103. Vitamine voedsel winkels | Vitamin food stores

Werken bij Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

  • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton in sociale netwerken
Look for responds of Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton in social networks

Lees alle opmerkingen voor Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton. Laat een reactie achter voor Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton. Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton. Leave a respond for Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton. Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton op de google maps. Adres en contacten Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton
Location of Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton on the google maps. Address and contacts of Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton

Andere gerelateerde bedrijven als come Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton: Galerie de la Régence | Carlo NV | BOBCA-BELGIAN OFFICE BUSINESS CENTER ASSOCIATION | Gevers Media Productions | Charles Haerens N.V.

Other related companies as Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton: Galerie de la Régence | Carlo NV | BOBCA-BELGIAN OFFICE BUSINESS CENTER ASSOCIATION | Gevers Media Productions | Charles Haerens N.V.

Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07956268310. Het bedrijf Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton bevindt zich op het adres: Oudergemselaan 219-221,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton, openstaande posities, locatie van Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton is a company, that was registered 1997 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton, company assigned to the tax number BE07956268310. The company Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton is located at the address: Oudergemselaan 219-221,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton were not found.
The main activity of Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton is not available. You also can look at reviews of Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton, open positions, location of Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Théâtre Cie Yvan Baudouin-Lesly Bunton, employees, financial statistics.