Rideau De Bruxelles ASBL

Contactgegevens Rideau De Bruxelles ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rideau De Bruxelles ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rideau De Bruxelles ASBL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Ravensteinstraat 23,1000, België

Telefoon (phone): 02 507 82 00; 02 507 83 60; 02 507 83 61 02 507 82 00; 02 507 83 60; 02 507 83 61

Fax (fax): 02 507 83 63 02 507 83 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rideau De Bruxelles ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rideau De Bruxelles ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rideau De Bruxelles ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rideau De Bruxelles ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rideau De Bruxelles ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rideau De Bruxelles ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rideau De Bruxelles ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rideau De Bruxelles ASBL
Products information Rideau De Bruxelles ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE06893066406
Ondernemingsnummer: 3782562255
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 681,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Rideau De Bruxelles ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rideau De Bruxelles ASBL
(Get full report from official database of BE for Rideau De Bruxelles ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rideau De Bruxelles ASBL
Addition kinds of activities for Rideau De Bruxelles ASBL

799912. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services
28790102. Bordeaux mengsel | Bordeaux mixture
33170101. Pijpen, naadloos staal | Pipes, seamless steel
36210106. Motor generator sets | Motor generator sets
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
51720203. Benzine | Gasoline
56990303. Rijdende kleding | Riding apparel

Werken bij Rideau De Bruxelles ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rideau De Bruxelles ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rideau De Bruxelles ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rideau De Bruxelles ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als jobstudent voor administratief werk van 27/8-31/8. Je bent cijfermatig aangelegd en kan goed overweg met excel.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

  • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

    Type: Flexijob

    wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

Zoek naar antwoorden van Rideau De Bruxelles ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Rideau De Bruxelles ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rideau De Bruxelles ASBL. Laat een reactie achter voor Rideau De Bruxelles ASBL. Rideau De Bruxelles ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rideau De Bruxelles ASBL. Leave a respond for Rideau De Bruxelles ASBL. Rideau De Bruxelles ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rideau De Bruxelles ASBL op de google maps. Adres en contacten Rideau De Bruxelles ASBL
Location of Rideau De Bruxelles ASBL on the google maps. Address and contacts of Rideau De Bruxelles ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Rideau De Bruxelles ASBL Rideau De Bruxelles ASBL: Citibank | Belgium Ad Valvas bvba | David Norden | Poncelet | Assurances Placements

Other related companies as Rideau De Bruxelles ASBL: Citibank | Belgium Ad Valvas bvba | David Norden | Poncelet | Assurances Placements

Rideau De Bruxelles ASBL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Rideau De Bruxelles ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06893066406. Het bedrijf Rideau De Bruxelles ASBL bevindt zich op het adres: Ravensteinstraat 23,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 681,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Rideau De Bruxelles ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rideau De Bruxelles ASBL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rideau De Bruxelles ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rideau De Bruxelles ASBL, openstaande posities, locatie van Rideau De Bruxelles ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rideau De Bruxelles ASBL is a company, that was registered 2012 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Rideau De Bruxelles ASBL, company assigned to the tax number BE06893066406. The company Rideau De Bruxelles ASBL is located at the address: Ravensteinstraat 23,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 681,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Rideau De Bruxelles ASBL were not found.
The main activity of Rideau De Bruxelles ASBL is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rideau De Bruxelles ASBL is not available. You also can look at reviews of Rideau De Bruxelles ASBL, open positions, location of Rideau De Bruxelles ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rideau De Bruxelles ASBL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rideau De Bruxelles ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rideau De Bruxelles ASBL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rideau De Bruxelles ASBL, employees, financial statistics.