KONINGIN ELISABETHZAAL

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • KONINGIN ELISABETHZAAL
Private companiesInsurance Carriers • KONINGIN ELISABETHZAAL

Contactgegevens KONINGIN ELISABETHZAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KONINGIN ELISABETHZAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KONINGIN ELISABETHZAAL

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Koningin Astridplein 26,2018, België

Telefoon (phone): 03 203 56 00; 0900 00 311 03 203 56 00; 0900 00 311

Fax (fax): 03 203 56 01 03 203 56 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KONINGIN ELISABETHZAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KONINGIN ELISABETHZAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KONINGIN ELISABETHZAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KONINGIN ELISABETHZAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KONINGIN ELISABETHZAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KONINGIN ELISABETHZAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KONINGIN ELISABETHZAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KONINGIN ELISABETHZAAL
Products information KONINGIN ELISABETHZAAL

BTW identificatienummer (tax): BE08718994140
Ondernemingsnummer: 2013763427
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 290,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in KONINGIN ELISABETHZAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KONINGIN ELISABETHZAAL
(Get full report from official database of BE for KONINGIN ELISABETHZAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KONINGIN ELISABETHZAAL
Addition kinds of activities for KONINGIN ELISABETHZAAL

24260300. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
27520103. Fotolithografische drukwerk | Photolithographic printing
35850301. Oven, warme lucht: elektrisch | Furnaces, warm air: electric
59620100. Voeding automaten | Food vending machines
86119902. Kamer van Koophandel | Chamber of commerce

Werken bij KONINGIN ELISABETHZAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KONINGIN ELISABETHZAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KONINGIN ELISABETHZAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KONINGIN ELISABETHZAAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Reachtruckchauffeur M/V snelle opstart! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Reachtruckchauffeur M/V voor onze klant te Opglabbeek. Je werkt in 2 ploegen en kan snel opstarten!

  • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Huishoudhulp regio Dilbeek (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Dilbeek (Itterbeek, Vlezenbeek, Lennik,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

    Regio: OKEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Projectingenieur Elektriciteit (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur zal u vooral instaan voor het ontwerpen en opmaak van elektrische installaties, zowel hoog- als laagspanning. Dit in samenspraak met de projectmanager en afdelingshoofd. Hierbij zal u ook meetstaten en bestekken opstellen.

  • Centric - Security Officer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   The Security Officer will be responsible for the continual security program.   A key element of this program is the implementation of an ISO 27001 based Information Security Management System, including ISO 27001 certification.     Core accountabilities   Being the point of contact for risk assessment and IT Security;  Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization; Prepare the organization for ISO 27001 certification; Implement and enforce security policies; Develop and integrate security procedures in the organization; Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists; Supply the security requirements for IT projects; Develop security awareness activities to all layers of the organization; Perform risk analysis; - Follow-up security incidents; Communication with external customers, members and suppliers regarding security topics; Security reporting to management and members   Essential qualities For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security; You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes; You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising; You have strong communication skills; able to translate technical risks into business risks; You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams; You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes; You speak and write English fluently; You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.

Zoek naar antwoorden van KONINGIN ELISABETHZAAL in sociale netwerken
Look for responds of KONINGIN ELISABETHZAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KONINGIN ELISABETHZAAL. Laat een reactie achter voor KONINGIN ELISABETHZAAL. KONINGIN ELISABETHZAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KONINGIN ELISABETHZAAL. Leave a respond for KONINGIN ELISABETHZAAL. KONINGIN ELISABETHZAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KONINGIN ELISABETHZAAL op de google maps. Adres en contacten KONINGIN ELISABETHZAAL
Location of KONINGIN ELISABETHZAAL on the google maps. Address and contacts of KONINGIN ELISABETHZAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come KONINGIN ELISABETHZAAL KONINGIN ELISABETHZAAL: Hanssen M | Man D | Janssen en Janssen | Malaika SCRL | Léon Callot N.V.

Other related companies as KONINGIN ELISABETHZAAL: Hanssen M | Man D | Janssen en Janssen | Malaika SCRL | Léon Callot N.V.

KONINGIN ELISABETHZAAL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is KONINGIN ELISABETHZAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08718994140. Het bedrijf KONINGIN ELISABETHZAAL bevindt zich op het adres: Koningin Astridplein 26,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 290,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in KONINGIN ELISABETHZAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KONINGIN ELISABETHZAAL is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KONINGIN ELISABETHZAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KONINGIN ELISABETHZAAL, openstaande posities, locatie van KONINGIN ELISABETHZAAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KONINGIN ELISABETHZAAL is a company, that was registered 1991 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is KONINGIN ELISABETHZAAL, company assigned to the tax number BE08718994140. The company KONINGIN ELISABETHZAAL is located at the address: Koningin Astridplein 26,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 290,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in KONINGIN ELISABETHZAAL were not found.
The main activity of KONINGIN ELISABETHZAAL is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KONINGIN ELISABETHZAAL is not available. You also can look at reviews of KONINGIN ELISABETHZAAL, open positions, location of KONINGIN ELISABETHZAAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KONINGIN ELISABETHZAAL, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KONINGIN ELISABETHZAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KONINGIN ELISABETHZAAL, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KONINGIN ELISABETHZAAL, employees, financial statistics.