Swerts Louis BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Swerts Louis BVBA
Private companiesFood Stores • Swerts Louis BVBA

Contactgegevens Swerts Louis BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Swerts Louis BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Swerts Louis BVBA

Regio (region): Mol, België

Adres (address): Ginderbuiten 117,2400, België

Telefoon (phone): 014 31 22 95 014 31 22 95

Fax (fax): 014 31 89 24 014 31 89 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Swerts Louis BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Swerts Louis BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Swerts Louis BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Swerts Louis BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Swerts Louis BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Swerts Louis BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Swerts Louis BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Swerts Louis BVBA
Products information Swerts Louis BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09066436767
Ondernemingsnummer: 5253906250
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Swerts Louis BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Swerts Louis BVBA
(Get full report from official database of BE for Swerts Louis BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Swerts Louis BVBA
Addition kinds of activities for Swerts Louis BVBA

07230101. Alfalfa cubing diensten | Alfalfa cubing services
28349912. Water, steriel: voor injecties | Water, sterile: for injections
30699915. Dakbedekking, membraanrubber | Roofing, membrane rubber
72180103. Wisselen handdoek levering | Wiping towel supply
82990200. Educatieve diensten | Educational services

Werken bij Swerts Louis BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Swerts Louis BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Swerts Louis BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Swerts Louis BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

Zoek naar antwoorden van Swerts Louis BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Swerts Louis BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Swerts Louis BVBA. Laat een reactie achter voor Swerts Louis BVBA. Swerts Louis BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Swerts Louis BVBA. Leave a respond for Swerts Louis BVBA. Swerts Louis BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Swerts Louis BVBA op de google maps. Adres en contacten Swerts Louis BVBA
Location of Swerts Louis BVBA on the google maps. Address and contacts of Swerts Louis BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Swerts Louis BVBA Swerts Louis BVBA: MISSOTTEN & FILS | Hard & Soft Support SA | PC Samu | Holtappels NV | MW RACING SERVICE

Other related companies as Swerts Louis BVBA: MISSOTTEN & FILS | Hard & Soft Support SA | PC Samu | Holtappels NV | MW RACING SERVICE

Swerts Louis BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Mol, België. De volledige naam van het bedrijf is Swerts Louis BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09066436767. Het bedrijf Swerts Louis BVBA bevindt zich op het adres: Ginderbuiten 117,2400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Swerts Louis BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Swerts Louis BVBA is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Swerts Louis BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Swerts Louis BVBA, openstaande posities, locatie van Swerts Louis BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Swerts Louis BVBA is a company, that was registered 2008 in Mol region, Belgium. Full name of company is Swerts Louis BVBA, company assigned to the tax number BE09066436767. The company Swerts Louis BVBA is located at the address: Ginderbuiten 117,2400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Swerts Louis BVBA were not found.
The main activity of Swerts Louis BVBA is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Swerts Louis BVBA is not available. You also can look at reviews of Swerts Louis BVBA, open positions, location of Swerts Louis BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Swerts Louis BVBA, Mol: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Swerts Louis BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Swerts Louis BVBA, Mol: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Swerts Louis BVBA, employees, financial statistics.