De Baerdemaeker

Contactgegevens De Baerdemaeker: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Baerdemaeker: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Baerdemaeker

Regio (region): Merchtem, België

Adres (address): Mieregemstraat 50,1785, België

Telefoon (phone): 052 37 37 28; 0800 972 39 052 37 37 28; 0800 972 39

Fax (fax): 052 37 37 28 052 37 37 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Baerdemaeker: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Baerdemaeker"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Baerdemaeker"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Baerdemaeker, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Baerdemaeker. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Baerdemaeker, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Baerdemaeker. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Baerdemaeker
Products information De Baerdemaeker

BTW identificatienummer (tax): BE09728637695
Ondernemingsnummer: 4144012451
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Baerdemaeker zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Baerdemaeker
(Get full report from official database of BE for De Baerdemaeker)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Baerdemaeker
Addition kinds of activities for De Baerdemaeker

206602. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
331500. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
17310304. Installatie van telefoon- en telefoonapparatuur | Telephone and telephone equipment installation
20150503. Ganzen, verwerkt: gekookt | Geese, processed: cooked
34669903. Kruik toppen en kronen, gestempeld metaal | Jar tops and crowns, stamped metal
34949902. Sprinklersystemen, veld | Sprinkler systems, field
59849900. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
87429903. Buitenlandse adviseur | Foreign trade consultant

Werken bij De Baerdemaeker: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Baerdemaeker: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Baerdemaeker. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Baerdemaeker. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren monteur (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

Zoek naar antwoorden van De Baerdemaeker in sociale netwerken
Look for responds of De Baerdemaeker in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Baerdemaeker. Laat een reactie achter voor De Baerdemaeker. De Baerdemaeker bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Baerdemaeker. Leave a respond for De Baerdemaeker. De Baerdemaeker on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Baerdemaeker op de google maps. Adres en contacten De Baerdemaeker
Location of De Baerdemaeker on the google maps. Address and contacts of De Baerdemaeker

Andere gerelateerde bedrijven als come De Baerdemaeker De Baerdemaeker: Englebert Serge SPRLU | HOUTHANDEL WIENEN NV | Georges Etienne S.A. | Waesmeer NV | Gybels & Partners

Other related companies as De Baerdemaeker: Englebert Serge SPRLU | HOUTHANDEL WIENEN NV | Georges Etienne S.A. | Waesmeer NV | Gybels & Partners

De Baerdemaeker is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Merchtem, België. De volledige naam van het bedrijf is De Baerdemaeker, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728637695. Het bedrijf De Baerdemaeker bevindt zich op het adres: Mieregemstraat 50,1785. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Baerdemaeker zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Baerdemaeker is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Baerdemaeker is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Baerdemaeker, openstaande posities, locatie van De Baerdemaeker op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Baerdemaeker is a company, that was registered 1994 in Merchtem region, Belgium. Full name of company is De Baerdemaeker, company assigned to the tax number BE09728637695. The company De Baerdemaeker is located at the address: Mieregemstraat 50,1785. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Baerdemaeker were not found.
The main activity of De Baerdemaeker is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Baerdemaeker is not available. You also can look at reviews of De Baerdemaeker, open positions, location of De Baerdemaeker on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Baerdemaeker, Merchtem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Baerdemaeker, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Baerdemaeker, Merchtem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Baerdemaeker, employees, financial statistics.