La Clinique du Meuble

Contactgegevens La Clinique du Meuble: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Clinique du Meuble: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Clinique du Meuble

Regio (region): Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac), België

Adres (address): Rue des Combattants 26,1421, België

Telefoon (phone): 02 385 22 26; 0477 77 74 96 02 385 22 26; 0477 77 74 96

Fax (fax): 02 385 22 26 02 385 22 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Clinique du Meuble: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Clinique du Meuble"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Clinique du Meuble"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Clinique du Meuble, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Clinique du Meuble. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Clinique du Meuble, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Clinique du Meuble. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Clinique du Meuble
Products information La Clinique du Meuble

BTW identificatienummer (tax): BE08440216064
Ondernemingsnummer: 5568115234
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in La Clinique du Meuble zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Clinique du Meuble
(Get full report from official database of BE for La Clinique du Meuble)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Clinique du Meuble
Addition kinds of activities for La Clinique du Meuble

291100. Petroleumraffinage | Petroleum refining
359902. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
391100. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
22111005. Tafel damast, katoen | Table damask, cotton
28420400. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
34480107. Silo's, metaal | Silos, metal
50850503. Industriële wielen | Industrial wheels
50910602. Fiets banden en buizen | Bicycle tires and tubes
51590201. Chicks | Chicks
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order

Werken bij La Clinique du Meuble: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Clinique du Meuble: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Clinique du Meuble. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Clinique du Meuble. Looking for open vacancies in other companies

  • MECANICIEN DAGWERK (M/V) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Applicatiebeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het zorgdragen voor het optimale en juiste gebruik van functionaliteiten van applicaties binnen de IDPS-suite, maar ook andere vlucht operationele systemen in aansluiting op de bijhorende bedrijfsprocessen; Het onderhouden van applicatie specifieke gebruikers administratie; Het op aangeven van de organisatie onderhouden van applicatie specifieke configuratie informatie, zoals SITA adresgegevens, printers etc.; Het ondersteunen van gebruikers door middel van onder andere gebruikerstrainingen, aanleveren van gebruikersinstructies en het ad hoc oplossen van foutmeldingen en incidenten; Het zorgdragen voor gestructureerde vastlegging, juiste interpretatie en het bewaken van een tijdige en gestructureerde opvolging van incidenten en problemen; Het inventariseren van de gebruikerswensen, zorgdragen voor de vertaling ervan naar wijzigingsverzoeken; Het proactief leveren van input met betrekking tot verbeteringen van functionaliteiten; Het assisteren bij implementaties van gerelateerde airline applicaties; Het opzetten en voorzitten van de Business-User-Groups, gericht op het evalueren van een applicatie en het aandragen van verbeteringen; Het vertegenwoordigen van het bedrijf in diverse internationale werkgroepen; Het coördineren en deels zelf uitvoeren van de acceptatietesten; Het opstellen van testplannen en testscenario’s en het controleren van testresultaten; Het deelnemen aan projecten met betrekking tot de ontwikkeling van bestaande en de implementatie van nieuwe airline applicaties; Het zorgdragen voor een juiste invoering van alle relevante operationele performancegegevens met betrekking tot het realiseren van operational excellence; Het zorgdragen voor realisatie van managementinformatie; Het in incidentele gevallen, buiten kantooruren, uitvoeren van acute werkzaamheden; Het tot 50% van de tijd reizen tussen Hannover, Brussel, Rijswijk en Schiphol-Rijk, maakt deel uit van deze uitdagende functie.

Zoek naar antwoorden van La Clinique du Meuble in sociale netwerken
Look for responds of La Clinique du Meuble in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Clinique du Meuble. Laat een reactie achter voor La Clinique du Meuble. La Clinique du Meuble bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Clinique du Meuble. Leave a respond for La Clinique du Meuble. La Clinique du Meuble on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Clinique du Meuble op de google maps. Adres en contacten La Clinique du Meuble
Location of La Clinique du Meuble on the google maps. Address and contacts of La Clinique du Meuble

Andere gerelateerde bedrijven als come La Clinique du Meuble La Clinique du Meuble: M & M Publishing BVBA | Bio Shop | Linea MK | Seuropak bvba | AANDRIJVINGEN P.D.C. nv-D'HONT P

Other related companies as La Clinique du Meuble: M & M Publishing BVBA | Bio Shop | Linea MK | Seuropak bvba | AANDRIJVINGEN P.D.C. nv-D'HONT P

La Clinique du Meuble is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac), België. De volledige naam van het bedrijf is La Clinique du Meuble, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08440216064. Het bedrijf La Clinique du Meuble bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 26,1421. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 613,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in La Clinique du Meuble zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van La Clinique du Meuble is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Clinique du Meuble is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Clinique du Meuble, openstaande posities, locatie van La Clinique du Meuble op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

La Clinique du Meuble is a company, that was registered 1998 in Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac) region, Belgium. Full name of company is La Clinique du Meuble, company assigned to the tax number BE08440216064. The company La Clinique du Meuble is located at the address: Rue des Combattants 26,1421. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 613,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in La Clinique du Meuble were not found.
The main activity of La Clinique du Meuble is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of La Clinique du Meuble is not available. You also can look at reviews of La Clinique du Meuble, open positions, location of La Clinique du Meuble on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Clinique du Meuble, Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Clinique du Meuble, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Clinique du Meuble, Braine l'Alleud (Ophain-Bois-Seigneur-Isaac): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Clinique du Meuble, employees, financial statistics.