A. Batihome Maintenance

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • A. Batihome Maintenance
Private companiesFurniture and Fixtures • A. Batihome Maintenance

Contactgegevens A. Batihome Maintenance: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Batihome Maintenance: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Batihome Maintenance

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Leuvensesteenweg 615,1030, België

Telefoon (phone): 02 705 49 48; 02 705 75 95 02 705 49 48; 02 705 75 95

Fax (fax): 02 705 60 69 02 705 60 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Batihome Maintenance: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Batihome Maintenance"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Batihome Maintenance"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Batihome Maintenance, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Batihome Maintenance. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Batihome Maintenance, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Batihome Maintenance. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Batihome Maintenance
Products information A. Batihome Maintenance

BTW identificatienummer (tax): BE08434448242
Ondernemingsnummer: 8993377685
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 736,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A. Batihome Maintenance zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Batihome Maintenance
(Get full report from official database of BE for A. Batihome Maintenance)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Batihome Maintenance
Addition kinds of activities for A. Batihome Maintenance

284200. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
02140100. Geiten | Goats
20340204. Vruchten, gedroogd of gedehydrateerd, met uitzondering van gevriesdroogde | Fruits, dried or dehydrated, except freeze-dried
26560105. Keukengerei, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Utensils, paper: made from purchased material
72990501. Banketzaal faciliteiten | Banquet hall facilities
83610000. Woonzorg | Residential care

Werken bij A. Batihome Maintenance: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Batihome Maintenance: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Batihome Maintenance. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Batihome Maintenance. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tessenderlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van A. Batihome Maintenance in sociale netwerken
Look for responds of A. Batihome Maintenance in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Batihome Maintenance. Laat een reactie achter voor A. Batihome Maintenance. A. Batihome Maintenance bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Batihome Maintenance. Leave a respond for A. Batihome Maintenance. A. Batihome Maintenance on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Batihome Maintenance op de google maps. Adres en contacten A. Batihome Maintenance
Location of A. Batihome Maintenance on the google maps. Address and contacts of A. Batihome Maintenance

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Batihome Maintenance A. Batihome Maintenance: A MUSIPHONE-TIME LIMIT | Ghigny Barrisol SA | Inter Sales BVBA | Art Lettering | IDEOGRAM SPRL

Other related companies as A. Batihome Maintenance: A MUSIPHONE-TIME LIMIT | Ghigny Barrisol SA | Inter Sales BVBA | Art Lettering | IDEOGRAM SPRL

A. Batihome Maintenance is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is A. Batihome Maintenance, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08434448242. Het bedrijf A. Batihome Maintenance bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 615,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 736,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A. Batihome Maintenance zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Batihome Maintenance is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Batihome Maintenance is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Batihome Maintenance, openstaande posities, locatie van A. Batihome Maintenance op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Batihome Maintenance is a company, that was registered 2008 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is A. Batihome Maintenance, company assigned to the tax number BE08434448242. The company A. Batihome Maintenance is located at the address: Leuvensesteenweg 615,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 736,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A. Batihome Maintenance were not found.
The main activity of A. Batihome Maintenance is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Batihome Maintenance is not available. You also can look at reviews of A. Batihome Maintenance, open positions, location of A. Batihome Maintenance on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Batihome Maintenance, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Batihome Maintenance, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Batihome Maintenance, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Batihome Maintenance, employees, financial statistics.