Janssens J BVBA

Contactgegevens Janssens J BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Janssens J BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Janssens J BVBA

Regio (region): Antwerpen (Borgerhout), België

Adres (address): Sint-Erasmusstraat 18A,2140, België

Telefoon (phone): 03 272 01 45 03 272 01 45

Fax (fax): 03 272 12 55 03 272 12 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Janssens J BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Janssens J BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Janssens J BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Janssens J BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Janssens J BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Janssens J BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Janssens J BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Janssens J BVBA
Products information Janssens J BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09329284667
Ondernemingsnummer: 4731231689
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Janssens J BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Janssens J BVBA
(Get full report from official database of BE for Janssens J BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Janssens J BVBA
Addition kinds of activities for Janssens J BVBA

3355. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
495200. Rioolsystemen | Sewerage systems
20240300. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
32719912. Plaveiselblokken, beton | Paving blocks, concrete
37929907. Aanhangwagens, auto | Trailer coaches, automobile
47850100. Tolverrichtingen | Toll operations
83619900. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec

Werken bij Janssens J BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Janssens J BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Janssens J BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Janssens J BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • Operator chemie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Kelner student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE JACOB

    Type: Studentenjob

    Bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van Janssens J BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Janssens J BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Janssens J BVBA. Laat een reactie achter voor Janssens J BVBA. Janssens J BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Janssens J BVBA. Leave a respond for Janssens J BVBA. Janssens J BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Janssens J BVBA op de google maps. Adres en contacten Janssens J BVBA
Location of Janssens J BVBA on the google maps. Address and contacts of Janssens J BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Janssens J BVBA Janssens J BVBA: Circus Jojo BVBA | Vanbo NV | Combecar SA | Bamboe Tropical | MUZIEK EN DRAMATISCHE KUNST- CONSERVATORIUM GENT

Other related companies as Janssens J BVBA: Circus Jojo BVBA | Vanbo NV | Combecar SA | Bamboe Tropical | MUZIEK EN DRAMATISCHE KUNST- CONSERVATORIUM GENT

Janssens J BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Borgerhout), België. De volledige naam van het bedrijf is Janssens J BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09329284667. Het bedrijf Janssens J BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Erasmusstraat 18A,2140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Janssens J BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Janssens J BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Janssens J BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Janssens J BVBA, openstaande posities, locatie van Janssens J BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Janssens J BVBA is a company, that was registered 1992 in Antwerpen (Borgerhout) region, Belgium. Full name of company is Janssens J BVBA, company assigned to the tax number BE09329284667. The company Janssens J BVBA is located at the address: Sint-Erasmusstraat 18A,2140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 125,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Janssens J BVBA were not found.
The main activity of Janssens J BVBA is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Janssens J BVBA is not available. You also can look at reviews of Janssens J BVBA, open positions, location of Janssens J BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Janssens J BVBA, Antwerpen (Borgerhout): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Janssens J BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Janssens J BVBA, Antwerpen (Borgerhout): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Janssens J BVBA, employees, financial statistics.