Atelier VERMEULEN

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Atelier VERMEULEN
Private companiesEducational Services • Atelier VERMEULEN

Contactgegevens Atelier VERMEULEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier VERMEULEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier VERMEULEN

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Peperstraat 38,9000, België

Telefoon (phone): 09 233 63 62 09 233 63 62

Fax (fax): +32 (13) 861-19-59 +32 (13) 861-19-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier VERMEULEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier VERMEULEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier VERMEULEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier VERMEULEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier VERMEULEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier VERMEULEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier VERMEULEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier VERMEULEN
Products information Atelier VERMEULEN

BTW identificatienummer (tax): BE05520050048
Ondernemingsnummer: 1443847656
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Atelier VERMEULEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier VERMEULEN
(Get full report from official database of BE for Atelier VERMEULEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier VERMEULEN
Addition kinds of activities for Atelier VERMEULEN

6531. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
20919901. Kaviaar, bewaard gebleven | Caviar, preserved
34969903. Kooien, draad | Cages, wire
51420205. Pluimvee, bevroren: verpakt | Poultry, frozen: packaged
73891405. Fles sorteren | Bottle sorting

Werken bij Atelier VERMEULEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier VERMEULEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier VERMEULEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier VERMEULEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • Verkoper afdeling kinderkledij (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klanten informeren over de verschillende merken en maten Bedienen van klanten op een aangename manier Aantrekkelijk presenteren van het assortiment

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Werfreserve

    U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

Zoek naar antwoorden van Atelier VERMEULEN in sociale netwerken
Look for responds of Atelier VERMEULEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier VERMEULEN. Laat een reactie achter voor Atelier VERMEULEN. Atelier VERMEULEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier VERMEULEN. Leave a respond for Atelier VERMEULEN. Atelier VERMEULEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier VERMEULEN op de google maps. Adres en contacten Atelier VERMEULEN
Location of Atelier VERMEULEN on the google maps. Address and contacts of Atelier VERMEULEN

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier VERMEULEN Atelier VERMEULEN: Van Remoortel NV | Semibra | NV KEMPENEER W. MACHINES NV | CONTRAST EXPO NORM BELGIUM SPRL SPRL | ADVANCED FRANCHISING SYSTEMS nv

Other related companies as Atelier VERMEULEN: Van Remoortel NV | Semibra | NV KEMPENEER W. MACHINES NV | CONTRAST EXPO NORM BELGIUM SPRL SPRL | ADVANCED FRANCHISING SYSTEMS nv

Atelier VERMEULEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier VERMEULEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05520050048. Het bedrijf Atelier VERMEULEN bevindt zich op het adres: Peperstraat 38,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Atelier VERMEULEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier VERMEULEN is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier VERMEULEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier VERMEULEN, openstaande posities, locatie van Atelier VERMEULEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier VERMEULEN is a company, that was registered 2017 in Gent region, Belgium. Full name of company is Atelier VERMEULEN, company assigned to the tax number BE05520050048. The company Atelier VERMEULEN is located at the address: Peperstraat 38,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 250,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Atelier VERMEULEN were not found.
The main activity of Atelier VERMEULEN is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier VERMEULEN is not available. You also can look at reviews of Atelier VERMEULEN, open positions, location of Atelier VERMEULEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier VERMEULEN, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier VERMEULEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier VERMEULEN, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier VERMEULEN, employees, financial statistics.