Atelier Molhant BVBA

Contactgegevens Atelier Molhant BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier Molhant BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier Molhant BVBA

Regio (region): Herent (Winksele), België

Adres (address): Rijkestraat 32,3020, België

Telefoon (phone): 016 48 80 00 016 48 80 00

Fax (fax): 016 48 22 63 016 48 22 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier Molhant BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier Molhant BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier Molhant BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier Molhant BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier Molhant BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier Molhant BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier Molhant BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier Molhant BVBA
Products information Atelier Molhant BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08380889892
Ondernemingsnummer: 3513671875
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Atelier Molhant BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier Molhant BVBA
(Get full report from official database of BE for Atelier Molhant BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier Molhant BVBA
Addition kinds of activities for Atelier Molhant BVBA

865199. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
31449900. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
36410207. Lampen, damp | Lamps, vapor
39140105. Holgware, zilver | Hollowware, silver
39310208. Snaren, muziekinstrument | Strings, musical instrument

Werken bij Atelier Molhant BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier Molhant BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier Molhant BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier Molhant BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

  • Schilder Decorateur met ervaring (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gevestigd regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. Dit voor zowel binnen- als buiten schilderwerk voor particuliere woningen regio West-Vlaanderen.

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van Atelier Molhant BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Atelier Molhant BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier Molhant BVBA. Laat een reactie achter voor Atelier Molhant BVBA. Atelier Molhant BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier Molhant BVBA. Leave a respond for Atelier Molhant BVBA. Atelier Molhant BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier Molhant BVBA op de google maps. Adres en contacten Atelier Molhant BVBA
Location of Atelier Molhant BVBA on the google maps. Address and contacts of Atelier Molhant BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier Molhant BVBA Atelier Molhant BVBA: Frans Jules NV | German Car | MORREALE S | Actstar SPRL | EuralPack N.V.

Other related companies as Atelier Molhant BVBA: Frans Jules NV | German Car | MORREALE S | Actstar SPRL | EuralPack N.V.

Atelier Molhant BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Herent (Winksele), België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier Molhant BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08380889892. Het bedrijf Atelier Molhant BVBA bevindt zich op het adres: Rijkestraat 32,3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 273,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Atelier Molhant BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier Molhant BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier Molhant BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier Molhant BVBA, openstaande posities, locatie van Atelier Molhant BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier Molhant BVBA is a company, that was registered 1992 in Herent (Winksele) region, Belgium. Full name of company is Atelier Molhant BVBA, company assigned to the tax number BE08380889892. The company Atelier Molhant BVBA is located at the address: Rijkestraat 32,3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 273,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Atelier Molhant BVBA were not found.
The main activity of Atelier Molhant BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier Molhant BVBA is not available. You also can look at reviews of Atelier Molhant BVBA, open positions, location of Atelier Molhant BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier Molhant BVBA, Herent (Winksele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier Molhant BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier Molhant BVBA, Herent (Winksele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier Molhant BVBA, employees, financial statistics.