Deremier Y-Mire Service

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Deremier Y-Mire Service
Private companiesMetal Mining • Deremier Y-Mire Service

Contactgegevens Deremier Y-Mire Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deremier Y-Mire Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deremier Y-Mire Service

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Avenue Victor Maistriau 84,7000, België

Telefoon (phone): 065 84 24 23; 0477 32 62 43 065 84 24 23; 0477 32 62 43

Fax (fax): 065 33 84 24 065 33 84 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deremier Y-Mire Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deremier Y-Mire Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deremier Y-Mire Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deremier Y-Mire Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deremier Y-Mire Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deremier Y-Mire Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deremier Y-Mire Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deremier Y-Mire Service
Products information Deremier Y-Mire Service

BTW identificatienummer (tax): BE02367523193
Ondernemingsnummer: 8023010253
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Deremier Y-Mire Service zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deremier Y-Mire Service
(Get full report from official database of BE for Deremier Y-Mire Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deremier Y-Mire Service
Addition kinds of activities for Deremier Y-Mire Service

28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
30691301. Rollers en dekens van printers: rubber of rubberen stof | Printers' rolls and blankets: rubber or rubberized fabric
38260111. Refractometers, behalve industriële procestype | Refractometers, except industrial process type
39319900. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
50630209. Hang- en bevestigingsapparatuur, elektrisch | Hanging and fastening devices, electrical

Werken bij Deremier Y-Mire Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deremier Y-Mire Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deremier Y-Mire Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deremier Y-Mire Service. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • MONTEUR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Deremier Y-Mire Service in sociale netwerken
Look for responds of Deremier Y-Mire Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deremier Y-Mire Service. Laat een reactie achter voor Deremier Y-Mire Service. Deremier Y-Mire Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deremier Y-Mire Service. Leave a respond for Deremier Y-Mire Service. Deremier Y-Mire Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deremier Y-Mire Service op de google maps. Adres en contacten Deremier Y-Mire Service
Location of Deremier Y-Mire Service on the google maps. Address and contacts of Deremier Y-Mire Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Deremier Y-Mire Service Deremier Y-Mire Service: Live-Line-Sonoctambule SPRL | Allo Sani-Mir SPRL | La Fontaine | AT Pre-press | Elsyca NV

Other related companies as Deremier Y-Mire Service: Live-Line-Sonoctambule SPRL | Allo Sani-Mir SPRL | La Fontaine | AT Pre-press | Elsyca NV

Deremier Y-Mire Service is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is Deremier Y-Mire Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02367523193. Het bedrijf Deremier Y-Mire Service bevindt zich op het adres: Avenue Victor Maistriau 84,7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Deremier Y-Mire Service zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deremier Y-Mire Service is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deremier Y-Mire Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deremier Y-Mire Service, openstaande posities, locatie van Deremier Y-Mire Service op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deremier Y-Mire Service is a company, that was registered 2002 in Mons region, Belgium. Full name of company is Deremier Y-Mire Service, company assigned to the tax number BE02367523193. The company Deremier Y-Mire Service is located at the address: Avenue Victor Maistriau 84,7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Deremier Y-Mire Service were not found.
The main activity of Deremier Y-Mire Service is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Deremier Y-Mire Service is not available. You also can look at reviews of Deremier Y-Mire Service, open positions, location of Deremier Y-Mire Service on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deremier Y-Mire Service, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deremier Y-Mire Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deremier Y-Mire Service, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deremier Y-Mire Service, employees, financial statistics.