ATELIER BRACKMAN C

Contactgegevens ATELIER BRACKMAN C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER BRACKMAN C: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER BRACKMAN C

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Vandernootstraat 31,1080, België

Telefoon (phone): 02 425 06 09 02 425 06 09

Fax (fax): 02 425 06 09 02 425 06 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER BRACKMAN C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER BRACKMAN C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER BRACKMAN C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER BRACKMAN C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER BRACKMAN C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER BRACKMAN C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER BRACKMAN C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER BRACKMAN C
Products information ATELIER BRACKMAN C

BTW identificatienummer (tax): BE01210662841
Ondernemingsnummer: 8461364746
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ATELIER BRACKMAN C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER BRACKMAN C
(Get full report from official database of BE for ATELIER BRACKMAN C)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER BRACKMAN C
Addition kinds of activities for ATELIER BRACKMAN C

203899. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
253102. Kerkmeubilair | Church furniture
34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
50849912. Veiligheids uitrusting | Safety equipment
73891102. Muziekdistributiesystemen | Music distribution systems

Werken bij ATELIER BRACKMAN C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER BRACKMAN C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER BRACKMAN C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER BRACKMAN C. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van ATELIER BRACKMAN C in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER BRACKMAN C in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER BRACKMAN C. Laat een reactie achter voor ATELIER BRACKMAN C. ATELIER BRACKMAN C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER BRACKMAN C. Leave a respond for ATELIER BRACKMAN C. ATELIER BRACKMAN C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER BRACKMAN C op de google maps. Adres en contacten ATELIER BRACKMAN C
Location of ATELIER BRACKMAN C on the google maps. Address and contacts of ATELIER BRACKMAN C

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER BRACKMAN C ATELIER BRACKMAN C: Plysier B | Detrac BVBA | Paulus Stuart SPRL | CLIMA ENGINEERING N.V | GROBET & KINDEREN

Other related companies as ATELIER BRACKMAN C: Plysier B | Detrac BVBA | Paulus Stuart SPRL | CLIMA ENGINEERING N.V | GROBET & KINDEREN

ATELIER BRACKMAN C is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER BRACKMAN C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01210662841. Het bedrijf ATELIER BRACKMAN C bevindt zich op het adres: Vandernootstraat 31,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ATELIER BRACKMAN C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER BRACKMAN C is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER BRACKMAN C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER BRACKMAN C, openstaande posities, locatie van ATELIER BRACKMAN C op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATELIER BRACKMAN C is a company, that was registered 1998 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is ATELIER BRACKMAN C, company assigned to the tax number BE01210662841. The company ATELIER BRACKMAN C is located at the address: Vandernootstraat 31,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ATELIER BRACKMAN C were not found.
The main activity of ATELIER BRACKMAN C is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER BRACKMAN C is not available. You also can look at reviews of ATELIER BRACKMAN C, open positions, location of ATELIER BRACKMAN C on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER BRACKMAN C, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER BRACKMAN C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER BRACKMAN C, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER BRACKMAN C, employees, financial statistics.