Clean Contractors NV

Contactgegevens Clean Contractors NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clean Contractors NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Clean Contractors NV

Regio (region): Aalst (Erembodegem), België

Adres (address): Ninovesteenweg 190,9320, België

Telefoon (phone): 053 76 82 56 053 76 82 56

Fax (fax): 053 76 85 84 053 76 85 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clean Contractors NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clean Contractors NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clean Contractors NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clean Contractors NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clean Contractors NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clean Contractors NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clean Contractors NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clean Contractors NV
Products information Clean Contractors NV

BTW identificatienummer (tax): BE02699859619
Ondernemingsnummer: 9948364257
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Clean Contractors NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clean Contractors NV
(Get full report from official database of BE for Clean Contractors NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Clean Contractors NV
Addition kinds of activities for Clean Contractors NV

345200. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
794102. Dienstverlening voor het stadion event operator | Stadium event operator services
806299. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen, nec | General medical and surgical hospitals, nec
12210104. Strip mijnbouw, bruinkool | Strip mining, lignite
35629900. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
38450206. Pacemaker, hart | Pacemaker, cardiac
57369902. Koperen instrumenten | Brass instruments
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair

Werken bij Clean Contractors NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clean Contractors NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clean Contractors NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clean Contractors NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • BIJLESLERAREN VOOR ANALYTISCHE VAKKEN (regio Haacht - Aarschot - Diest/VLAAMS-BRABANT) (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAD2018

  • Verkopers M/V regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van Clean Contractors NV in sociale netwerken
Look for responds of Clean Contractors NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clean Contractors NV. Laat een reactie achter voor Clean Contractors NV. Clean Contractors NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clean Contractors NV. Leave a respond for Clean Contractors NV. Clean Contractors NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clean Contractors NV op de google maps. Adres en contacten Clean Contractors NV
Location of Clean Contractors NV on the google maps. Address and contacts of Clean Contractors NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Clean Contractors NV Clean Contractors NV: Stocker Industrie SA | Adoc Services SPRL | Van De Cauter Algemene Ontstoppingen | Fraver N.V. | Handelsstraat 58

Other related companies as Clean Contractors NV: Stocker Industrie SA | Adoc Services SPRL | Van De Cauter Algemene Ontstoppingen | Fraver N.V. | Handelsstraat 58

Clean Contractors NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Aalst (Erembodegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Clean Contractors NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02699859619. Het bedrijf Clean Contractors NV bevindt zich op het adres: Ninovesteenweg 190,9320. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Clean Contractors NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Clean Contractors NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clean Contractors NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clean Contractors NV, openstaande posities, locatie van Clean Contractors NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Clean Contractors NV is a company, that was registered 2010 in Aalst (Erembodegem) region, Belgium. Full name of company is Clean Contractors NV, company assigned to the tax number BE02699859619. The company Clean Contractors NV is located at the address: Ninovesteenweg 190,9320. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Clean Contractors NV were not found.
The main activity of Clean Contractors NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Clean Contractors NV is not available. You also can look at reviews of Clean Contractors NV, open positions, location of Clean Contractors NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clean Contractors NV, Aalst (Erembodegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clean Contractors NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clean Contractors NV, Aalst (Erembodegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clean Contractors NV, employees, financial statistics.