AATICO-BARRERO

Contactgegevens AATICO-BARRERO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AATICO-BARRERO: address, phone, fax, email, website, opening hours

AATICO-BARRERO

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Baron Lambertstraat 85,1040, België

Telefoon (phone): 02 644 34 05; 0475 71 74 23 02 644 34 05; 0475 71 74 23

Fax (fax): 02 648 36 02 02 648 36 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AATICO-BARRERO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AATICO-BARRERO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AATICO-BARRERO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AATICO-BARRERO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AATICO-BARRERO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AATICO-BARRERO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AATICO-BARRERO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AATICO-BARRERO
Products information AATICO-BARRERO

BTW identificatienummer (tax): BE09338897705
Ondernemingsnummer: 8022460937
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AATICO-BARRERO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AATICO-BARRERO
(Get full report from official database of BE for AATICO-BARRERO)

Aanvulling soorten activiteiten voor AATICO-BARRERO
Addition kinds of activities for AATICO-BARRERO

322903. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
807200. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
36290105. Power conversie-eenheden, a.c. | Power conversion units, a.c. to d.c.: static-electric
38220606. Controle van de oppervlaktebrander, temperatuur | Surface burner controls, temperature
50310100. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
73590504. Verhuur van mobiele communicatie apparatuur | Mobile communication equipment rental
82999902. Bartendende school | Bartending school

Werken bij AATICO-BARRERO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AATICO-BARRERO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AATICO-BARRERO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AATICO-BARRERO. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant rekrutering - voltijds HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze inhousevestiging te Halle zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter , opstart voorzien op 5 november. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klant die zich in retailsector situeert. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van AATICO-BARRERO in sociale netwerken
Look for responds of AATICO-BARRERO in social networks

Lees alle opmerkingen voor AATICO-BARRERO. Laat een reactie achter voor AATICO-BARRERO. AATICO-BARRERO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AATICO-BARRERO. Leave a respond for AATICO-BARRERO. AATICO-BARRERO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AATICO-BARRERO op de google maps. Adres en contacten AATICO-BARRERO
Location of AATICO-BARRERO on the google maps. Address and contacts of AATICO-BARRERO

Andere gerelateerde bedrijven als come AATICO-BARRERO AATICO-BARRERO: Comfiskel SPRL | Vealerie Jos Theys | Vancampenhout SPRL | Resitec NV | Anthonissen,Ronald

Other related companies as AATICO-BARRERO: Comfiskel SPRL | Vealerie Jos Theys | Vancampenhout SPRL | Resitec NV | Anthonissen,Ronald

AATICO-BARRERO is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is AATICO-BARRERO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09338897705. Het bedrijf AATICO-BARRERO bevindt zich op het adres: Baron Lambertstraat 85,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 721,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AATICO-BARRERO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AATICO-BARRERO is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AATICO-BARRERO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AATICO-BARRERO, openstaande posities, locatie van AATICO-BARRERO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AATICO-BARRERO is a company, that was registered 2011 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is AATICO-BARRERO, company assigned to the tax number BE09338897705. The company AATICO-BARRERO is located at the address: Baron Lambertstraat 85,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 721,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AATICO-BARRERO were not found.
The main activity of AATICO-BARRERO is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AATICO-BARRERO is not available. You also can look at reviews of AATICO-BARRERO, open positions, location of AATICO-BARRERO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AATICO-BARRERO, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AATICO-BARRERO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AATICO-BARRERO, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AATICO-BARRERO, employees, financial statistics.