Sylvie De Winter Schoonheidstermen

Contactgegevens Sylvie De Winter Schoonheidstermen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sylvie De Winter Schoonheidstermen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sylvie De Winter Schoonheidstermen

Regio (region): MERELBEKE, België

Adres (address): HUNDELGEMSESTEENWEG 304,9820, België

Telefoon (phone): 09 211 12 12 09 211 12 12

Fax (fax): +32 (13) 664-48-60 +32 (13) 664-48-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sylvie De Winter Schoonheidstermen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sylvie De Winter Schoonheidstermen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sylvie De Winter Schoonheidstermen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sylvie De Winter Schoonheidstermen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sylvie De Winter Schoonheidstermen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sylvie De Winter Schoonheidstermen
Products information Sylvie De Winter Schoonheidstermen

BTW identificatienummer (tax): BE04943817138
Ondernemingsnummer: 8072448730
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Sylvie De Winter Schoonheidstermen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sylvie De Winter Schoonheidstermen
(Get full report from official database of BE for Sylvie De Winter Schoonheidstermen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sylvie De Winter Schoonheidstermen
Addition kinds of activities for Sylvie De Winter Schoonheidstermen

327599. Gipsproducten, n.v. | Gypsum products, nec
27520102. Photo-offset printing | Photo-offset printing
27549902. Directories, telefoon: gravure printing, niet gepubliceerd | Directories, telephone: gravure printing, not published
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
38120302. Binnacles (kompasbehuizingen) | Binnacles (compass housings)

Werken bij Sylvie De Winter Schoonheidstermen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sylvie De Winter Schoonheidstermen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en strijken verschillende gezinnen van 8u, 12u en 15u wekelijks uurrooster in samenspraak naar uw keuze.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Sylvie De Winter Schoonheidstermen in sociale netwerken
Look for responds of Sylvie De Winter Schoonheidstermen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Laat een reactie achter voor Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Sylvie De Winter Schoonheidstermen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Leave a respond for Sylvie De Winter Schoonheidstermen. Sylvie De Winter Schoonheidstermen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sylvie De Winter Schoonheidstermen op de google maps. Adres en contacten Sylvie De Winter Schoonheidstermen
Location of Sylvie De Winter Schoonheidstermen on the google maps. Address and contacts of Sylvie De Winter Schoonheidstermen

Andere gerelateerde bedrijven als come Sylvie De Winter Schoonheidstermen Sylvie De Winter Schoonheidstermen: LASER COPY SERVICES | Renilde | RIGHTALL SA | SP KOEPEL | Xeikon N.V.

Other related companies as Sylvie De Winter Schoonheidstermen: LASER COPY SERVICES | Renilde | RIGHTALL SA | SP KOEPEL | Xeikon N.V.

Sylvie De Winter Schoonheidstermen is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio MERELBEKE, België. De volledige naam van het bedrijf is Sylvie De Winter Schoonheidstermen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04943817138. Het bedrijf Sylvie De Winter Schoonheidstermen bevindt zich op het adres: HUNDELGEMSESTEENWEG 304,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Sylvie De Winter Schoonheidstermen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sylvie De Winter Schoonheidstermen is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sylvie De Winter Schoonheidstermen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sylvie De Winter Schoonheidstermen, openstaande posities, locatie van Sylvie De Winter Schoonheidstermen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sylvie De Winter Schoonheidstermen is a company, that was registered 1994 in MERELBEKE region, Belgium. Full name of company is Sylvie De Winter Schoonheidstermen, company assigned to the tax number BE04943817138. The company Sylvie De Winter Schoonheidstermen is located at the address: HUNDELGEMSESTEENWEG 304,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Sylvie De Winter Schoonheidstermen were not found.
The main activity of Sylvie De Winter Schoonheidstermen is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sylvie De Winter Schoonheidstermen is not available. You also can look at reviews of Sylvie De Winter Schoonheidstermen, open positions, location of Sylvie De Winter Schoonheidstermen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sylvie De Winter Schoonheidstermen, MERELBEKE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sylvie De Winter Schoonheidstermen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sylvie De Winter Schoonheidstermen, MERELBEKE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sylvie De Winter Schoonheidstermen, employees, financial statistics.