INSTITUUT MONIQUE

Particuliere bedrijvencommunicatie • INSTITUUT MONIQUE
Private companiesCommunications • INSTITUUT MONIQUE

Contactgegevens INSTITUUT MONIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT MONIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT MONIQUE

Regio (region): Antwerpen (Merksem), België

Adres (address): Laarsebaan 226,2170, België

Telefoon (phone): 03 645 29 19 03 645 29 19

Fax (fax): +32 (60) 390-40-66 +32 (60) 390-40-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT MONIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT MONIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT MONIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT MONIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT MONIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT MONIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT MONIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT MONIQUE
Products information INSTITUUT MONIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE03281036376
Ondernemingsnummer: 4240966796
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in INSTITUUT MONIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT MONIQUE
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT MONIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT MONIQUE
Addition kinds of activities for INSTITUUT MONIQUE

20219900. Creamery boter, nec | Creamery butter, nec
31310302. Shanks, schoen | Shanks, shoe
35319904. Opvangbakreinigers | Catch basin cleaners
36249900. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
36449903. Pole line hardware | Pole line hardware
36790112. Golfgeleiders en toebehoren | Waveguides and fittings
38420103. Oordopjes | Ear plugs
51369901. Shirts, mannen en jongens | Shirts, men's and boys'
73789900. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec

Werken bij INSTITUUT MONIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT MONIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT MONIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT MONIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT MONIQUE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT MONIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT MONIQUE. Laat een reactie achter voor INSTITUUT MONIQUE. INSTITUUT MONIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT MONIQUE. Leave a respond for INSTITUUT MONIQUE. INSTITUUT MONIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT MONIQUE op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT MONIQUE
Location of INSTITUUT MONIQUE on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT MONIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT MONIQUE INSTITUUT MONIQUE: De Jonge Luc BVBA | All Events | Van Driessche BVBA | AVA/VAN DER AA | AES Staelens

Other related companies as INSTITUUT MONIQUE: De Jonge Luc BVBA | All Events | Van Driessche BVBA | AVA/VAN DER AA | AES Staelens

INSTITUUT MONIQUE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Merksem), België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT MONIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03281036376. Het bedrijf INSTITUUT MONIQUE bevindt zich op het adres: Laarsebaan 226,2170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in INSTITUUT MONIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT MONIQUE is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT MONIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT MONIQUE, openstaande posities, locatie van INSTITUUT MONIQUE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INSTITUUT MONIQUE is a company, that was registered 1991 in Antwerpen (Merksem) region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT MONIQUE, company assigned to the tax number BE03281036376. The company INSTITUUT MONIQUE is located at the address: Laarsebaan 226,2170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in INSTITUUT MONIQUE were not found.
The main activity of INSTITUUT MONIQUE is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT MONIQUE is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT MONIQUE, open positions, location of INSTITUUT MONIQUE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT MONIQUE, Antwerpen (Merksem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT MONIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT MONIQUE, Antwerpen (Merksem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT MONIQUE, employees, financial statistics.