CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE
Private companiesPersonal Services • CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE

Contactgegevens CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE

Regio (region): Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België

Adres (address): Helenalaan 58,1082, België

Telefoon (phone): 02 468 34 82 02 468 34 82

Fax (fax): +32 (83) 909-74-47 +32 (83) 909-74-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE
Products information CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE

BTW identificatienummer (tax): BE07277038574
Ondernemingsnummer: 3329376220
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE
(Get full report from official database of BE for CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE
Addition kinds of activities for CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE

357201. Computer schijf en drum drives en componenten | Computer disk and drum drives and components
679800. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
14810103. Test saai voor nonmetallische mineralen | Test boring for nonmetallic minerals
27590601. imprinting | Imprinting
70219901. Slaapzaal, commercieel beheerd | Dormitory, commercially operated

Werken bij CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Operator met heftruckattest: 3 ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grobbendonk, gespecialiseerd in de productie van roofing, zijn wij op zoek naar operators met een heftruckattest. Je wordt tewerkgesteld in de 3 ploegen Je staat in voor het verpakken, labelen en vervoer naar het magazijn van de roofing. het betreft een functie 50% heftruckwerk en 50% operator werk

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

  • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE. Laat een reactie achter voor CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE. CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE. Leave a respond for CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE. CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE op de google maps. Adres en contacten CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE
Location of CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE on the google maps. Address and contacts of CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE: Van Den Braembussche-Goossens BVBA | PIANO'S VAN DE WINKEL BVBA | Saval N.V. | Sinvaco N.V. | NIC

Other related companies as CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE: Van Den Braembussche-Goossens BVBA | PIANO'S VAN DE WINKEL BVBA | Saval N.V. | Sinvaco N.V. | NIC

CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07277038574. Het bedrijf CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE bevindt zich op het adres: Helenalaan 58,1082. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE, openstaande posities, locatie van CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE is a company, that was registered 2005 in Brussel (Sint-Agatha-Berchem) region, Belgium. Full name of company is CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE, company assigned to the tax number BE07277038574. The company CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE is located at the address: Helenalaan 58,1082. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE were not found.
The main activity of CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE is not available. You also can look at reviews of CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE, open positions, location of CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE, Brussel (Sint-Agatha-Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE, Brussel (Sint-Agatha-Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDINE MORIAU ESTHETIQUE & BIEN-ETRE, employees, financial statistics.