Lecluyse/Louverdrape

Contactgegevens Lecluyse/Louverdrape: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lecluyse/Louverdrape: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lecluyse/Louverdrape

Regio (region): Kortemark, België

Adres (address): Staatsbaan 32,8610, België

Telefoon (phone): 051 56 62 29 051 56 62 29

Fax (fax): +32 (53) 858-56-77 +32 (53) 858-56-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lecluyse/Louverdrape: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lecluyse/Louverdrape"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lecluyse/Louverdrape"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lecluyse/Louverdrape, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lecluyse/Louverdrape. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lecluyse/Louverdrape, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lecluyse/Louverdrape. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lecluyse/Louverdrape
Products information Lecluyse/Louverdrape

BTW identificatienummer (tax): BE01308715820
Ondernemingsnummer: 4231903076
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Lecluyse/Louverdrape zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lecluyse/Louverdrape
(Get full report from official database of BE for Lecluyse/Louverdrape)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lecluyse/Louverdrape
Addition kinds of activities for Lecluyse/Louverdrape

12419902. Bituminous coal mining services, contract basis | Bituminous coal mining services, contract basis
14990600. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
87110202. Machinebouw | Mechanical engineering
87210000. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
93110205. Schatkist kantoor, regering | Treasurers' office, government

Werken bij Lecluyse/Louverdrape: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lecluyse/Louverdrape: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lecluyse/Louverdrape. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lecluyse/Louverdrape. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Farmaceutisch bedrijf | Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van een farmaceutisch bedrijf in Bornem zoeken wij magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van Lecluyse/Louverdrape in sociale netwerken
Look for responds of Lecluyse/Louverdrape in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lecluyse/Louverdrape. Laat een reactie achter voor Lecluyse/Louverdrape. Lecluyse/Louverdrape bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lecluyse/Louverdrape. Leave a respond for Lecluyse/Louverdrape. Lecluyse/Louverdrape on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lecluyse/Louverdrape op de google maps. Adres en contacten Lecluyse/Louverdrape
Location of Lecluyse/Louverdrape on the google maps. Address and contacts of Lecluyse/Louverdrape

Andere gerelateerde bedrijven als come Lecluyse/Louverdrape Lecluyse/Louverdrape: Tip Trailer Rentals BVBA | Jojo Elektronica BVBA | PROMOTEL EUROPE | Tanagra | Ipic Plastic S.A.

Other related companies as Lecluyse/Louverdrape: Tip Trailer Rentals BVBA | Jojo Elektronica BVBA | PROMOTEL EUROPE | Tanagra | Ipic Plastic S.A.

Lecluyse/Louverdrape is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Kortemark, België. De volledige naam van het bedrijf is Lecluyse/Louverdrape, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01308715820. Het bedrijf Lecluyse/Louverdrape bevindt zich op het adres: Staatsbaan 32,8610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Lecluyse/Louverdrape zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lecluyse/Louverdrape is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lecluyse/Louverdrape is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lecluyse/Louverdrape, openstaande posities, locatie van Lecluyse/Louverdrape op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lecluyse/Louverdrape is a company, that was registered 2010 in Kortemark region, Belgium. Full name of company is Lecluyse/Louverdrape, company assigned to the tax number BE01308715820. The company Lecluyse/Louverdrape is located at the address: Staatsbaan 32,8610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Lecluyse/Louverdrape were not found.
The main activity of Lecluyse/Louverdrape is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lecluyse/Louverdrape is not available. You also can look at reviews of Lecluyse/Louverdrape, open positions, location of Lecluyse/Louverdrape on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lecluyse/Louverdrape, Kortemark: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lecluyse/Louverdrape, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lecluyse/Louverdrape, Kortemark: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lecluyse/Louverdrape, employees, financial statistics.