Eureka Tweedehands

Contactgegevens Eureka Tweedehands: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eureka Tweedehands: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eureka Tweedehands

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 5,3500, België

Telefoon (phone): 011 22 70 12 011 22 70 12

Fax (fax): +32 (82) 353-73-95 +32 (82) 353-73-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eureka Tweedehands: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eureka Tweedehands"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eureka Tweedehands"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eureka Tweedehands, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eureka Tweedehands. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eureka Tweedehands, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eureka Tweedehands. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eureka Tweedehands
Products information Eureka Tweedehands

BTW identificatienummer (tax): BE02813842773
Ondernemingsnummer: 2687225341
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Eureka Tweedehands zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eureka Tweedehands
(Get full report from official database of BE for Eureka Tweedehands)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eureka Tweedehands
Addition kinds of activities for Eureka Tweedehands

6082. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
20529906. Cracker maaltijd en kruimels | Cracker meal and crumbs
24529907. Sauna kamers, geprefabriceerd, hout | Sauna rooms, prefabricated, wood
28990102. Bay olie | Bay oil
36990608. Insectlampen, elektrisch | Insect lamps, electric
38240111. Rotary type meters | Rotary type meters
61590203. Financiële leasing van machines en uitrusting | Machinery and equipment finance leasing

Werken bij Eureka Tweedehands: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eureka Tweedehands: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eureka Tweedehands. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eureka Tweedehands. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Operator veelnaaldmachine (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gelegen in Opglabbeek zijn we opzoek naar een operator veelnaald machine. Je taken bestaan uit: - Instellen en bedienen van de veelnaaldmachine (machine stikt automatisch de hoezen op   een matras) - kleine storingen oplossen

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

  • Zaal- en keukenmedewerkers - flexijob (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

Zoek naar antwoorden van Eureka Tweedehands in sociale netwerken
Look for responds of Eureka Tweedehands in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eureka Tweedehands. Laat een reactie achter voor Eureka Tweedehands. Eureka Tweedehands bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eureka Tweedehands. Leave a respond for Eureka Tweedehands. Eureka Tweedehands on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eureka Tweedehands op de google maps. Adres en contacten Eureka Tweedehands
Location of Eureka Tweedehands on the google maps. Address and contacts of Eureka Tweedehands

Andere gerelateerde bedrijven als come Eureka Tweedehands Eureka Tweedehands: CASIMIR MEUBELEN nv | Polyonda's Superbike City | Lava B.V.B.A. | Housing NV | Technol Benelux

Other related companies as Eureka Tweedehands: CASIMIR MEUBELEN nv | Polyonda's Superbike City | Lava B.V.B.A. | Housing NV | Technol Benelux

Eureka Tweedehands is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Eureka Tweedehands, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02813842773. Het bedrijf Eureka Tweedehands bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 5,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Eureka Tweedehands zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eureka Tweedehands is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eureka Tweedehands is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eureka Tweedehands, openstaande posities, locatie van Eureka Tweedehands op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eureka Tweedehands is a company, that was registered 1996 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Eureka Tweedehands, company assigned to the tax number BE02813842773. The company Eureka Tweedehands is located at the address: Koningin Astridlaan 5,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 142,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Eureka Tweedehands were not found.
The main activity of Eureka Tweedehands is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Eureka Tweedehands is not available. You also can look at reviews of Eureka Tweedehands, open positions, location of Eureka Tweedehands on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eureka Tweedehands, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eureka Tweedehands, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eureka Tweedehands, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eureka Tweedehands, employees, financial statistics.