ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE
Private companiesEating and Drinking Places • ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE

Contactgegevens ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Ezelstraat 64,8000, België

Telefoon (phone): 050 34 24 38; 0496 53 62 92 050 34 24 38; 0496 53 62 92

Fax (fax): 050 34 24 38 050 34 24 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE
Products information ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE05021820068
Ondernemingsnummer: 1606994628
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 435,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE
Addition kinds of activities for ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE

509399. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
573502. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
738999. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
01190402. Boekweit boerderij | Buckwheat farm
36740107. Thrystors | Thrystors
36919901. Alkaline cel batterijen | Alkaline cell storage batteries
50320602. Kalksteen | Limestone
73590706. Videocassette recorder en accessoire verhuur | Video cassette recorder and accessory rental

Werken bij ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • TIJDELIJKE BEDIENDE OPLEIDINGEN TOT APRIL 2019 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een bediende voor het intern opleidingscentrum van het bedrijf. Je staat in voor het administratieve en organisatorische luik van opleidingen voor heftrucks, reachtrucks, hoogwerker,.. Concreet bestaat je takenpakket uit: – Opmaken van opleidingsdossiers – Bijhouden van gegevens over opleidingen voor de facturatie nadien – Opmaken van attesten en deze versturen naar de klanten – Ontvangen van cursisten en organiseren van de lunch

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. Laat een reactie achter voor ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. Leave a respond for ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE. ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE
Location of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: ATELIERS CHAPELLE | RIJSCHOOL WILLEMYNS CVA | Sofix | Bonsoir Florian | LEPERE Yvan

Other related companies as ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE: ATELIERS CHAPELLE | RIJSCHOOL WILLEMYNS CVA | Sofix | Bonsoir Florian | LEPERE Yvan

ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05021820068. Het bedrijf ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE bevindt zich op het adres: Ezelstraat 64,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 435,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, openstaande posities, locatie van ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is a company, that was registered 2005 in Brugge region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, company assigned to the tax number BE05021820068. The company ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is located at the address: Ezelstraat 64,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 435,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE were not found.
The main activity of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, open positions, location of ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE SLOTENMAKER JOHAN BRUGGE, employees, financial statistics.