GANELLI

Contactgegevens GANELLI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GANELLI: address, phone, fax, email, website, opening hours

GANELLI

Regio (region): Namur (Erpent), België

Adres (address): Rue de la Pavée 1,5101, België

Telefoon (phone): 081 41 27 32 081 41 27 32

Fax (fax): 081 41 28 25 081 41 28 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GANELLI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GANELLI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GANELLI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GANELLI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GANELLI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GANELLI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GANELLI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GANELLI
Products information GANELLI

BTW identificatienummer (tax): BE05382995605
Ondernemingsnummer: 4406036376
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 762,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GANELLI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GANELLI
(Get full report from official database of BE for GANELLI)

Aanvulling soorten activiteiten voor GANELLI
Addition kinds of activities for GANELLI

2844. Toilet preparaten | Toilet preparations
355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
01390104. Hooi boerderij | Hay farm
20240101. Ijs, bulk | Ice cream, bulk
28160200. Kleurpigmenten | Color pigments
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
33390202. Platina groepsmetaal raffinage (primaire) | Platinum group metal refining (primary)
51910201. Luzerne | Alfalfa
82499905. Restaurant operatie school | Restaurant operation school
92239901. Detentiecentrum, overheid | Detention center, government

Werken bij GANELLI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GANELLI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GANELLI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GANELLI. Looking for open vacancies in other companies

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Onderhoudstechnieker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in de regio van Oudenaarde en gespecialiseerd in het produceren van flessen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker dag. Hierbij sta je in voor het uitvoeren van klein een grote onderhoudswerkzaamheden, zowel op preventief als curatief vlak. Matrijzenwissels, kernwissels en schuivenwissels behoren tot je takenpakket.

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student technieker zomer (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ORTHO MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van GANELLI in sociale netwerken
Look for responds of GANELLI in social networks

Lees alle opmerkingen voor GANELLI. Laat een reactie achter voor GANELLI. GANELLI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GANELLI. Leave a respond for GANELLI. GANELLI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GANELLI op de google maps. Adres en contacten GANELLI
Location of GANELLI on the google maps. Address and contacts of GANELLI

Andere gerelateerde bedrijven als come GANELLI GANELLI: Aandrijvingen Ramaekers Transmissions | Cordier Bouw NV | Van Obbergen P | Seesite BVBA | Editions Weka SA

Other related companies as GANELLI: Aandrijvingen Ramaekers Transmissions | Cordier Bouw NV | Van Obbergen P | Seesite BVBA | Editions Weka SA

GANELLI is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Namur (Erpent), België. De volledige naam van het bedrijf is GANELLI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05382995605. Het bedrijf GANELLI bevindt zich op het adres: Rue de la Pavée 1,5101. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 762,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GANELLI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GANELLI is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GANELLI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GANELLI, openstaande posities, locatie van GANELLI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GANELLI is a company, that was registered 2000 in Namur (Erpent) region, Belgium. Full name of company is GANELLI, company assigned to the tax number BE05382995605. The company GANELLI is located at the address: Rue de la Pavée 1,5101. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 762,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GANELLI were not found.
The main activity of GANELLI is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GANELLI is not available. You also can look at reviews of GANELLI, open positions, location of GANELLI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GANELLI, Namur (Erpent): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GANELLI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GANELLI, Namur (Erpent): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GANELLI, employees, financial statistics.