ACTIEF CLEANING NV

Contactgegevens ACTIEF CLEANING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTIEF CLEANING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTIEF CLEANING NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Gouverneur Roppesingel 81 Bus 4,3500, België

Telefoon (phone): 011 27 90 89 011 27 90 89

Fax (fax): +32 (71) 415-35-62 +32 (71) 415-35-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTIEF CLEANING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTIEF CLEANING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTIEF CLEANING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTIEF CLEANING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTIEF CLEANING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTIEF CLEANING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTIEF CLEANING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTIEF CLEANING NV
Products information ACTIEF CLEANING NV

BTW identificatienummer (tax): BE06870269775
Ondernemingsnummer: 7034790039
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 365,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ACTIEF CLEANING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTIEF CLEANING NV
(Get full report from official database of BE for ACTIEF CLEANING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTIEF CLEANING NV
Addition kinds of activities for ACTIEF CLEANING NV

225700. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
348300. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
672200. Management investering, open-end | Management investment, open-end
17420201. Akoestisch en plafondwerk | Acoustical and ceiling work
23999909. Poederwortels en mitts | Powder puffs and mitts
57220101. Gasbereiken | Gas ranges

Werken bij ACTIEF CLEANING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTIEF CLEANING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTIEF CLEANING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTIEF CLEANING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

  • Docent Engels (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

  • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Flexijob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

Zoek naar antwoorden van ACTIEF CLEANING NV in sociale netwerken
Look for responds of ACTIEF CLEANING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTIEF CLEANING NV. Laat een reactie achter voor ACTIEF CLEANING NV. ACTIEF CLEANING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTIEF CLEANING NV. Leave a respond for ACTIEF CLEANING NV. ACTIEF CLEANING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTIEF CLEANING NV op de google maps. Adres en contacten ACTIEF CLEANING NV
Location of ACTIEF CLEANING NV on the google maps. Address and contacts of ACTIEF CLEANING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTIEF CLEANING NV ACTIEF CLEANING NV: Seys Ben Animatiefilms | BRUGMANN RESIDENCE | Polpack NV | Steenimex NV | Ciger S.A.

Other related companies as ACTIEF CLEANING NV: Seys Ben Animatiefilms | BRUGMANN RESIDENCE | Polpack NV | Steenimex NV | Ciger S.A.

ACTIEF CLEANING NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTIEF CLEANING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06870269775. Het bedrijf ACTIEF CLEANING NV bevindt zich op het adres: Gouverneur Roppesingel 81 Bus 4,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 365,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ACTIEF CLEANING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTIEF CLEANING NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTIEF CLEANING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTIEF CLEANING NV, openstaande posities, locatie van ACTIEF CLEANING NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTIEF CLEANING NV is a company, that was registered 2015 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is ACTIEF CLEANING NV, company assigned to the tax number BE06870269775. The company ACTIEF CLEANING NV is located at the address: Gouverneur Roppesingel 81 Bus 4,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 365,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ACTIEF CLEANING NV were not found.
The main activity of ACTIEF CLEANING NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTIEF CLEANING NV is not available. You also can look at reviews of ACTIEF CLEANING NV, open positions, location of ACTIEF CLEANING NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTIEF CLEANING NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTIEF CLEANING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTIEF CLEANING NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTIEF CLEANING NV, employees, financial statistics.