Alex Stripwinkel BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Alex Stripwinkel BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • Alex Stripwinkel BVBA

Contactgegevens Alex Stripwinkel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alex Stripwinkel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alex Stripwinkel BVBA

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Gitschotellei 88,2600, België

Telefoon (phone): 03 236 25 40 03 236 25 40

Fax (fax): 03 236 25 40 03 236 25 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alex Stripwinkel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alex Stripwinkel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alex Stripwinkel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alex Stripwinkel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alex Stripwinkel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alex Stripwinkel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alex Stripwinkel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alex Stripwinkel BVBA
Products information Alex Stripwinkel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05854858398
Ondernemingsnummer: 8329803466
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 337,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Alex Stripwinkel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alex Stripwinkel BVBA
(Get full report from official database of BE for Alex Stripwinkel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alex Stripwinkel BVBA
Addition kinds of activities for Alex Stripwinkel BVBA

075199. Veehulpdiensten, met uitzondering van dierenartsen, nec | Livestock services, except veterinary, nec
01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
01810201. Bloemistengroenten, geteeld: groei van | Florists' greens, cultivated: growing of
23210101. Blouses, boys ': gemaakt van aangekochte materialen | Blouses, boys': made from purchased materials
36790402. Piezo-elektrische kristallen | Piezoelectric crystals
38510106. lorgnetten | Lorgnettes

Werken bij Alex Stripwinkel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alex Stripwinkel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alex Stripwinkel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alex Stripwinkel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Onthaal- en administratieve medewerker Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een onthaal- en administratieve medewerker (m/v) voor een bedrijf gevestigd in Diegem. Het betreft een uitzendopdracht met optie vast. De Onthaal en Administratieve Medewerker maakt deel uit van het office team en rapporteert aan de Human Resource Manager. Je bent verantwoordelijk voor zowel het onthaal als administratieve ondersteunende taken. Omschrijving van het takenpakket: - Klantvriendelijkheid uitstralen binnen de organisatie; - Het eerste aanspreekpunt voor externen. Deze taak omvat het telefonische en persoonlijke onthaal in het Nederlands, Frans en Engels - Professioneel beantwoorden van telefonische oproepen, proactief overnemen van telefoonlijnen van collega's. - Klantgerichte en professionele ontvangst van elke bezoeker naargelang de situatie (klant, leverancier, prospect of juridische instanties). - Houdt permanent toezicht op de orde en netheid op de parkings, in de cosy area, de onthaalruimtes, vergaderzalen, directiekantoor, sanitaire ruimtes (met de ondersteuning van de externe schoonmaakploeg die door de operations assistant wordt aangestuurd). Meldingen aan de gemeente: defecte straatlampen, sluikstorten, etc. - Werkt enthousiast mee aan de safety cultuur van het bedrijf en straalt dit uit. Verantwoordelijk voor een reeks administratieve en praktische taken: - In- en uitgaande post en pakketten. - Assistentie voor het wagenpark. - Voorbereiding van Purchase Orders. - Logistiek beheer van consumables. - Beheer en onderhoud van kantoorapparatuur op alle sites. - Behandeling van de post en de koerierdiensten. - Agendabeheer meetings en vergaderzalen. - Reservatie transport, catering, hotel. - Klassement. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

    Regio: WALTWILDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brussegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSSEGEM)

    Regio: BRUSSEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

Zoek naar antwoorden van Alex Stripwinkel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Alex Stripwinkel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alex Stripwinkel BVBA. Laat een reactie achter voor Alex Stripwinkel BVBA. Alex Stripwinkel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alex Stripwinkel BVBA. Leave a respond for Alex Stripwinkel BVBA. Alex Stripwinkel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alex Stripwinkel BVBA op de google maps. Adres en contacten Alex Stripwinkel BVBA
Location of Alex Stripwinkel BVBA on the google maps. Address and contacts of Alex Stripwinkel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Alex Stripwinkel BVBA Alex Stripwinkel BVBA: AUTOCARS VAN GYSEGEM SPRL | DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA | Serry NV | Socométal SA | DV-TEC-DESWARTE BVBA

Other related companies as Alex Stripwinkel BVBA: AUTOCARS VAN GYSEGEM SPRL | DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN BVBA | Serry NV | Socométal SA | DV-TEC-DESWARTE BVBA

Alex Stripwinkel BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is Alex Stripwinkel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05854858398. Het bedrijf Alex Stripwinkel BVBA bevindt zich op het adres: Gitschotellei 88,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 337,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Alex Stripwinkel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alex Stripwinkel BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alex Stripwinkel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alex Stripwinkel BVBA, openstaande posities, locatie van Alex Stripwinkel BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alex Stripwinkel BVBA is a company, that was registered 1987 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is Alex Stripwinkel BVBA, company assigned to the tax number BE05854858398. The company Alex Stripwinkel BVBA is located at the address: Gitschotellei 88,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 337,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Alex Stripwinkel BVBA were not found.
The main activity of Alex Stripwinkel BVBA is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Alex Stripwinkel BVBA is not available. You also can look at reviews of Alex Stripwinkel BVBA, open positions, location of Alex Stripwinkel BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alex Stripwinkel BVBA, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alex Stripwinkel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alex Stripwinkel BVBA, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alex Stripwinkel BVBA, employees, financial statistics.