A-3 CLEAN SPRL

Contactgegevens A-3 CLEAN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-3 CLEAN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-3 CLEAN SPRL

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Bergense Steenweg 515A,1070, België

Telefoon (phone): 02 248 26 95 02 248 26 95

Fax (fax): 02 248 26 99 02 248 26 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-3 CLEAN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-3 CLEAN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-3 CLEAN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-3 CLEAN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-3 CLEAN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-3 CLEAN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-3 CLEAN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-3 CLEAN SPRL
Products information A-3 CLEAN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01758056640
Ondernemingsnummer: 9959075927
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A-3 CLEAN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-3 CLEAN SPRL
(Get full report from official database of BE for A-3 CLEAN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-3 CLEAN SPRL
Addition kinds of activities for A-3 CLEAN SPRL

515901. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
07829901. Bermuda sprigging diensten | Bermuda sprigging services
22990503. Crash, linnen | Crash, linen
25150303. Studio banken | Studio couches
35640106. Precipitators, elektrostatische | Precipitators, electrostatic
50919902. Biljart apparatuur en benodigdheden | Billiard equipment and supplies

Werken bij A-3 CLEAN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-3 CLEAN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-3 CLEAN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-3 CLEAN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: GREENFEVER

    Type: Vaste Job

    Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van A-3 CLEAN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A-3 CLEAN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-3 CLEAN SPRL. Laat een reactie achter voor A-3 CLEAN SPRL. A-3 CLEAN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-3 CLEAN SPRL. Leave a respond for A-3 CLEAN SPRL. A-3 CLEAN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-3 CLEAN SPRL op de google maps. Adres en contacten A-3 CLEAN SPRL
Location of A-3 CLEAN SPRL on the google maps. Address and contacts of A-3 CLEAN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A-3 CLEAN SPRL A-3 CLEAN SPRL: Discart SPRL | BLEU ROI SPRL | Château Gravenhof | Schoenmakers N.V. | ChinaTrans N.V.

Other related companies as A-3 CLEAN SPRL: Discart SPRL | BLEU ROI SPRL | Château Gravenhof | Schoenmakers N.V. | ChinaTrans N.V.

A-3 CLEAN SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is A-3 CLEAN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758056640. Het bedrijf A-3 CLEAN SPRL bevindt zich op het adres: Bergense Steenweg 515A,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A-3 CLEAN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-3 CLEAN SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-3 CLEAN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-3 CLEAN SPRL, openstaande posities, locatie van A-3 CLEAN SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A-3 CLEAN SPRL is a company, that was registered 1999 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is A-3 CLEAN SPRL, company assigned to the tax number BE01758056640. The company A-3 CLEAN SPRL is located at the address: Bergense Steenweg 515A,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A-3 CLEAN SPRL were not found.
The main activity of A-3 CLEAN SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A-3 CLEAN SPRL is not available. You also can look at reviews of A-3 CLEAN SPRL, open positions, location of A-3 CLEAN SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-3 CLEAN SPRL, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-3 CLEAN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-3 CLEAN SPRL, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-3 CLEAN SPRL, employees, financial statistics.