Industriële Schilderwerken Tas

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Industriële Schilderwerken Tas
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Industriële Schilderwerken Tas

Contactgegevens Industriële Schilderwerken Tas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Industriële Schilderwerken Tas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Industriële Schilderwerken Tas

Regio (region): Dendermonde, België

Adres (address): Zandstraat 15,9200, België

Telefoon (phone): 052 21 24 60 052 21 24 60

Fax (fax): 052 22 28 58 052 22 28 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Industriële Schilderwerken Tas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Industriële Schilderwerken Tas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Industriële Schilderwerken Tas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Industriële Schilderwerken Tas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Industriële Schilderwerken Tas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Industriële Schilderwerken Tas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Industriële Schilderwerken Tas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Industriële Schilderwerken Tas
Products information Industriële Schilderwerken Tas

BTW identificatienummer (tax): BE08454772949
Ondernemingsnummer: 9780548095
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 303,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Industriële Schilderwerken Tas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Industriële Schilderwerken Tas
(Get full report from official database of BE for Industriële Schilderwerken Tas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Industriële Schilderwerken Tas
Addition kinds of activities for Industriële Schilderwerken Tas

1459. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
106199. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
171104. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
346200. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
519401. Roken tabak | Smoking tobacco
899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
17420100. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
32950103. Flint, gemalen of anderszins behandeld | Flint, ground or otherwise treated
36340315. Muurverwarmers, elektrisch: huishouden | Wall heaters, electric: household
80990103. Bloeddruk testen | Blood pressure testing

Werken bij Industriële Schilderwerken Tas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Industriële Schilderwerken Tas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Industriële Schilderwerken Tas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Industriële Schilderwerken Tas. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

Zoek naar antwoorden van Industriële Schilderwerken Tas in sociale netwerken
Look for responds of Industriële Schilderwerken Tas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Industriële Schilderwerken Tas. Laat een reactie achter voor Industriële Schilderwerken Tas. Industriële Schilderwerken Tas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Industriële Schilderwerken Tas. Leave a respond for Industriële Schilderwerken Tas. Industriële Schilderwerken Tas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Industriële Schilderwerken Tas op de google maps. Adres en contacten Industriële Schilderwerken Tas
Location of Industriële Schilderwerken Tas on the google maps. Address and contacts of Industriële Schilderwerken Tas

Andere gerelateerde bedrijven als come Industriële Schilderwerken Tas Industriële Schilderwerken Tas: Multifoon | HITACHI-STEVENS J & Cie | Frans Jules NV | Dynamic Equipment | Moreau Druine sa

Other related companies as Industriële Schilderwerken Tas: Multifoon | HITACHI-STEVENS J & Cie | Frans Jules NV | Dynamic Equipment | Moreau Druine sa

Industriële Schilderwerken Tas is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Dendermonde, België. De volledige naam van het bedrijf is Industriële Schilderwerken Tas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08454772949. Het bedrijf Industriële Schilderwerken Tas bevindt zich op het adres: Zandstraat 15,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 303,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Industriële Schilderwerken Tas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Industriële Schilderwerken Tas is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Industriële Schilderwerken Tas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Industriële Schilderwerken Tas, openstaande posities, locatie van Industriële Schilderwerken Tas op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Industriële Schilderwerken Tas is a company, that was registered 2009 in Dendermonde region, Belgium. Full name of company is Industriële Schilderwerken Tas, company assigned to the tax number BE08454772949. The company Industriële Schilderwerken Tas is located at the address: Zandstraat 15,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 303,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Industriële Schilderwerken Tas were not found.
The main activity of Industriële Schilderwerken Tas is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Industriële Schilderwerken Tas is not available. You also can look at reviews of Industriële Schilderwerken Tas, open positions, location of Industriële Schilderwerken Tas on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Industriële Schilderwerken Tas, Dendermonde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Industriële Schilderwerken Tas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Industriële Schilderwerken Tas, Dendermonde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Industriële Schilderwerken Tas, employees, financial statistics.