Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco

Particuliere bedrijvenHuismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels • Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco
Private companiesHome Furniture, Furnishings and Equipment Stores • Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco

Contactgegevens Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Van Diepenbeeckstraat 10,2018, België

Telefoon (phone): 03 218 71 00 03 218 71 00

Fax (fax): 03 218 42 44 03 218 42 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco
Products information Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco

BTW identificatienummer (tax): BE02415313720
Ondernemingsnummer: 7927978515
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco
(Get full report from official database of BE for Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco
Addition kinds of activities for Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco

3272. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
207901. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
516905. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
22410204. Draad, elastisch: stof bedekt | Thread, elastic: fabric covered
23319901. Blouses, vrouwen en junioren: gemaakt van aangekocht materiaal | Blouses, women's and juniors': made from purchased material
34110101. Bier blikjes, metaal | Beer cans, metal
35560401. Brouwerijen en Mouters 'machines | Brewers' and maltsters' machinery
59610203. Elektronische kits en onderdelen, postorder | Electronic kits and parts, mail order
61530201. Factoren van commercieel papier | Factors of commercial paper

Werken bij Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

  • Dakwerker platte daken (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het plaatsen van: - Isolatie - Epdm - Branden van roofing

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • Magazijnier herfstvakantie (357/18170) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in vuurwerk gelegen te Kapellen zijn wij op zoek naar magazijnier M/V. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen via pickinglijsten. Je voorziet het vuurwerk van een gebruiksaanwijzing.

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Laat een reactie achter voor Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Leave a respond for Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco. Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco op de google maps. Adres en contacten Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco
Location of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco on the google maps. Address and contacts of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: Devis | Espace bvba BVBA | GRUNDIG-ANYS | ROVA SPRL | Dewulf N.V.

Other related companies as Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco: Devis | Espace bvba BVBA | GRUNDIG-ANYS | ROVA SPRL | Dewulf N.V.

Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02415313720. Het bedrijf Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco bevindt zich op het adres: Van Diepenbeeckstraat 10,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 609,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, openstaande posities, locatie van Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is a company, that was registered 1993 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, company assigned to the tax number BE02415313720. The company Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is located at the address: Van Diepenbeeckstraat 10,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 609,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco were not found.
The main activity of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco is not available. You also can look at reviews of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, open positions, location of Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Schilder- en Decoratiewerken Zemco, employees, financial statistics.